“Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό” φώναζαν τα στελέχη που γέμισαν το Φρούριο! (φωτο & video)

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ Τρικάλων με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Νίκο Α.Παπανδρέου.

Στην κατάμεστη από υποστηρικτές του κινήματος αίθουσα του φρουρίου αντήχησαν τα ιστορικά συνθήματα του ένδοξου παρελθόντος...το Πασοκ είναι εδώ…..

Το σύνθημα της πολιτικής αναγέννησης του ΚΙΝΑΛ έδωσε ο κ.Θωμάς Χαχάμης κάνοντας συχνές αναφορές στον αείμνηστο ηγέτη του Πασοκ Ανδρέα Πάπανδρέου, με την αίθουσα να “σείεται” από τα θερμά χειροκροτήματα και τις επευφημίες των μελών που έδωσαν ηχηρό “παρών”.

Θέμα της ομιλίας του κ.Παπανδρέου οι πραγματικές προοδευτικές λύσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη, απέναντι στον συντηρητισμό και το λαϊκισμό.»  Στην αρχή της ομιλίας του ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ έκανε αναφορά σε μια συνάντηση που είχε ο πατέρας του στα Τρίκαλα με τον μεγάλο λαϊκό συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη.

Ακραιφνείς υποστηρικτές του Πασοκ φωτογραφίζουν τον Νίκο Παπανδρέου.

Νωρίτερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ μίλησε στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε σχολιάζοντας τις εξελίξεις σε εθνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia