Θέος: Η προσπάθειά μας φέτος είναι τεράστια

O φόργουορντ του 2ου στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, Αίολου Γόμφοι, Σεραφείμ Θέος, «φιλοξενήθηκαν» στην εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio «Άκου τι έκανες» με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:
Ο Σεραφείμ Θέος είπε:
Για το αν είναι χαλαροί μετά και την εξασφάλιση της 2ης θέσης: «Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε και πρέπει να είμαστε χαλαροί. Απομένει μία αγωνιστική, «κλειδώσαμε» τη 2η θέση, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ακόμα αν θα ακολουθήσουμε τα παιχνίδια κατάταξης. Απ’ τη μία πλευρά είμαστε λίγο παραπάνω χαλαροί, απ’ την άλλη πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».
Για το τοπικό ντέρμπι με τον Ίκαρο Τρικάλων την Κυριακή (08/05): «Είναι η 2η χρονιά που είμαι μέλος της ομάδας. Ξέρω ότι τα ματς αυτά είναι ιδιαίτερα. Πέρυσι δεν προλάβαμε να παίξουμε το τοπικό ντέρμπι λόγω lockdown. Φέτος στον 1ο γύρο είχαμε την ατυχία να φτάσουμε στην παράταση, ενώ «κρατούσαμε» το ματς στα χέρια μας, είχαμε την τελευταία επίθεση και χάσαμε εύκολοlay-up. Για εμένα είναι χαρά να συμμετάσχω σε τέτοιους αγώνες, ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με μεγάλη προσέλευση κόσμου. Θέλω να πιστεύω ότι, ακόμα και που δεν έχει βαθμολογική σημασία το παιχνίδι, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον και τον κόσμο απ’ τα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές και θα γίνει ένας ωραίος αγώνας».
Για το στοιχείο που «οδήγησε» τον Αίολο στη 2η θέση: «Βάσει αριθμών, η ομάδα ήταν η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η φετινή χρονιά για εμένα και για όλα τα παιδιά της ομάδας «κύλησε» περίεργα και αρκετά δύσκολα. Είχαμε την ατυχία μέσα στη χρονιά να έχουμε μια τεράστια ανθρώπινη απώλεια, έναν άνθρωπο που ήταν πάρα πολύ σημαντικός, όχι μόνο για την αμιγώς μπασκετική καθημερινότητα μας, αλλά και έναν άνθρωπο εξαιρετικό που προσέφερε καθημερινά ανιδιοτελής αγάπη, τον Χρήστο τον Γκότα, τον βοηθό μας. Ήταν ένα γεγονός το οποίο μας «σημάδεψε». Όλη ομάδα θα τον έχουμε στην καρδιά και τις σκέψεις μας. Ξέχωρα από αυτό, οι μεταξύ μας σχέσεις, τόσο των παικτών, όσον και με τους προπονητές είναι πάρα πολύ καλές. Ο Χάρης Φόρος (σ.σ. ο προπονητής) είναι ένα παιδί που είναι πραγματικός καθοδηγητής. Εμείς ακολουθήσαμε μια κατεύθυνση που μας έδωσε και καταφέραμε και κάναμε κάτι που θεωρώ υπερβατικό φέτος. Η προσπάθειά μας φέτος ήταν τεράστια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Η μεταξύ μας σχέση και ειδικά με τον Χάρη, ήταν αυτά που μας κράτησαν μαζί και μας «οδήγησαν» στη 2η θέση».
Για το μέλλον του στο μπάσκετ: «Νιώθω πάρα πολύ τυχερός που καταφέρνω στα 38 μου να συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπάω. Δεν είμαι «χορτασμένος», έχω πάρα πολύ όρεξη για δουλειά καθημερινά, είναι κάτι που με «γεμίζει». Δεν είναι το κύριο επάγγελμά μου, είναι κάτι σαν επάγγελμα για ‘μένα. Είναι κάτι το οποίο δε με κουράζει, δε μου προκαλεί φθορά, γιατί πραγματικά το αγαπάω και μ’ αρέσει, οπότε θέλω να παίζω όσο ακόμα υπάρχει αυτή η διάθεση και αυτή η προσέγγιση προς το άθλημα». 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia