Απάντηση Κ.Δούλαλα στις καταγγελίες για άκοπα χόρτα.

Είναι πολύ ευχάριστο που η Αντιπολίτευση στον Δήμο Πύλης λειτουργεί.

Γιατί αυτός είναι ο ρόλος της.

Να συμμετέχει, να εντοπίζει παραλείψεις, να ενημερώνει για να γίνουμε όλοι καλύτεροι, προς όφελος της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Χαίρομαι  που ο συνάδελφος Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Χήρας Θεόδωρος, συνονόματος του επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ» κάνει όλα τα παραπάνω.

Δηλαδή ….καταγγέλει…. μόνο.

Βέβαια με παραξενεύει το γεγονός ότι: Μεμονωμένα σχεδόν κάθε Δημοτικός Σύμβουλος έχει τις δικές του απόψεις για τα δρώμενα στον Δήμο μας. Όχι σαν ομάδα αλλά σαν μοναδικότητες και αυθεντίες. Αυτό φαίνεται πεντακάθαρα και σε κάθε Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο δια ταύτα:

Σαν αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, από την στιγμή που ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας με εμπιστεύτηκε, σε καθημερινή βάση είμαι στον δρόμο.

Σε απόλυτη συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, με την προϊσταμένη του τμήματος, με το σύνολο των υπαλλήλων καθαριότητας καθώς και με τους Προέδρους των σαράντα τριών (43) Κοινοτήτων του Δήμου μας, προγραμματίζουμε το πλάνο των εργασιών μας.

Συντηρήσαμε και αυξήσαμε τον στόλο των απαραίτητων μηχανημάτων για την δουλειά μας.

Βάλαμε σε λειτουργία το όχημα της υπηρεσίας μας και απολυμάναμε κάθε γωνιά, κάθε Κοινότητας μας. Και στα πεδινά και στα ορεινά.

Πριν λίγες μέρες προσλάβαμε επιπλέον προσωπικό, παρά τις αντίθετες φωνές κάποιων της Αντιπολίτευσης. Δημιουργήσαμε τρία (3) συνεργεία καθαριότητας και σταδιακά, μέρα με την μέρα θα καλύψουμε όλες τις εκκρεμότητες.  

Όποιος παραγνωρίζει το γεγονός της κρίσης με την πανδημία του COVID-19,

όποιος δεν αναγνωρίζει ότι ο τομέας καθαριότητας και όχι μόνο στον Δήμο μας αλλά σε όλους τους Δήμους της Χώρας κράτησε όρθια την υγιεινή και την ασφάλεια των χωριών μας,

όποιος παραγνωρίζει το δεδομένο της έλλειψης προσωπικού, σφάλλει και διατυπώνει απόψεις στείρες, αντιπολιτευτικές και μόνο «λάσπη».

Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες. 

Γιατί ο κόσμος βλέπει και κρίνει.

Αυτός ο κόσμος που στις τελευταίες εκλογές έδωσε στην Δημοτική Παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» την απόλυτη πλειοψηφία και μας εμπιστεύτηκε τις τύχες της καθημερινότητας, της ανάπτυξης.

Εκφράσεις του τύπου «… της ανύπαρκτης Δημοτικής Αρχής το ανάγνωσμα – μεθεόρτια υπό το άρωμα της τσίκνας – να ξεκινήσουμε σαφάρι στην ζούγκλα των χωριών μας…», εκφράζουν αυτούς και μόνο αυτούς που τις γράφουν.

Ο κυρίαρχος λαός του Δήμου Πύλης δίνει τις δικές του απαντήσεις.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΛΑΛΑΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia