ΑθλητισμόςΕκλογές και νέο Δ.Σ για το Α.Ο Πηγής

Το Σάββατο 17-07-2021 στο γήπεδο της Πηγής έλαβε χώρα η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των ενεργών μελών του Α.Ο Πηγής και στην συνεχεια αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία νομίμως διορισμένου δικαστικού αντιπροσώπου, εφορευτικής επιτροπής και σύμφωνα με το καταστατικό του αθλητικού σωματείου , ενώ ηταν πλήρως εναρμονισμένες στον Ν.4726/2020 “Νόμος Αυγενάκη”.

Παρά το γεγονός, ότι είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η συμμετοχή των “τακτοποιημένων” μελών στη διαδικασία των αρχαιρεσιών ήταν μεγάλη. Άλλωστε, ο Α.Ο Πηγής είναι ένα πολύ οργανωμένο και νοικοκυρεμενο σωματείο σε όλα τα επίπεδα, με τους ιθύνοντες πραγματικά να αγαπούν την ομάδα και το κλίμα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο να είναι εξαιρετικό!

Για την ιστορία, το νέο 9μελες Δ.Σ που προέκυψε μετά από την αποσφραγιση της κάλπης και την καταμέτρηση των ψήφων , ειναι:

Λαζαρίνας Νικόλαος (Πρόεδρος)
Τσίγγας Απόστολος
Παπαδάκης Βαλάντης
Πατσιάς Βάϊος
Μαυρογιάννης Χρήστος
Παντζάγιας Νικόλαος
Γάκιας Παναγιώτης
Παντζάγιας Αχιλλέας
Ανυφαντής Βασίλειος

Η σύνθεση του νέου συμβουλίου και ο καταμερισμός των αρμοδιοτήτων των εκλεγμένων συμβούλων θα λάβει χώρα κατά την πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου Δ.Σ. με την παρέλευση δεκαημέρου βάσει καταστατικού.

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.