Εξαιρετικό φινάλε για την ακαδημία μας στα τουρνουά της Soccer Link!

Εξαιρετικό φινάλε για την ακαδημία μας στα τουρνουά της Soccer Link!

Σε δύο διαδοχικά τουρνουά της Soccer Link πήρε μέρος η ομάδα μας και τα αποτελέσματα ηταν εντυπωσιακά. Το πρώτο από τα δύο τουρνουά διεξήχθη στην Ερέτρια στις 20-21-22/6 και συμμετείχαμε με 4 τμήματα (Κ16 , Κ14 , Κ13 ,Κ12)σε 3 ηλικιακές κατηγορίες (Κ16 , Κ14 , Κ12) . Τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο που συνδυάστηκε με αποτελέσματα καθώς κατακτήσαμε την πρώτη θέση και στις 3 κατηγορίες(!!) ενώ στην Κ14 πέρα από την 1η θέση κατακτήσαμε και την 3η. Τα παιδιά απόλαυσαν το ποδόσφαιρο αλλά και στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα του ξενοδοχείου αλλά και στη θάλασσα.

Με το που επιστρέψαμε τα παιδιά κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε δεύτερο διαδοχικό τουρνουά της Soccer Link , αυτή τη φορά στα Μετέωρα. Με την κούραση ενός τριήμερου τουρνουά στην πλάτη μας ξεκινήσαμε ένα ακόμα και δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε περισσότερα από τα παιδιά. Ξανά πρώτη θέση σε Κ16 , Κ14 , Κ12 και τρίτη θέση στην Κ10 με τους μικρούς της Κ14 (2010) να κατακτούν αυτή τη φορά την δεύτερη θέση σε έναν τελικό επανάληψη του περσινού όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους μεγάλους της ακαδημίας μας (2009).

Έτσι λοιπόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της μία χρονιά γεμάτη καινούργιες εμπειρίες . επιτυχίες , εξέλιξη και πάθος για το ποδόσφαιρο. Κάθε χρόνο η υψηλότερη εμπειρία για τα παιδιά όπως προστάζει η ιστορία μας και η εμπιστοσύνη σας!

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia