ΑθλητισμόςΕυχές από τον πρόεδρο του Αιόλου Δημήτρη Παπαγεωργίου

Ο πρόεδρος του Αίολου Τρικάλων Δημήτρης Παπαγεωργίου με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ, τόνισε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια καλή αθλητική χρονιά. Μετά την περυσινή περιπέτεια με την πανδημία τα πράγματα να κυλήσουν φέτος καλύτερα και να μπορέσει το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί, με υγεία για όλους τους αθλητές, αλλά και όλους τους φιλάθλους. Εμείς ως διοίκηση του Αιόλου με πνεύμα αισιοδοξίας μπαίνουμε και σ’ αυτή την μάχη....

Ο πρόεδρος του Αίολου Τρικάλων Δημήτρης Παπαγεωργίου με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ, τόνισε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια καλή αθλητική χρονιά. Μετά την περυσινή περιπέτεια με την πανδημία τα πράγματα να κυλήσουν φέτος καλύτερα και να μπορέσει το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί, με υγεία για όλους τους αθλητές, αλλά και όλους τους φιλάθλους. Εμείς ως διοίκηση του Αιόλου με πνεύμα αισιοδοξίας μπαίνουμε και σ’ αυτή την μάχη. Δεν θέλουμε και δεν μας ταιριάζουν τα λόγια. Ξέρουμε ότι πάντα οι απαιτήσεις των φιλάθλων από τον Αίολο είναι υψηλές, για το λόγο αυτό θα παλέψουμε για μια σεζόν με επιτυχίες. Θεωρούμε ότι θα έχουμε την ευτυχία σύντομα να έχουμε στο πλευρό και τους φιλάθλους μας, που τόσο με λείπουν από την περιπέτεια του κορονοϊού. Ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε νέες ξεχωριστές σελίδες στο τρικαλινό μπάσκετ. Όλα αυτά με δουλειά, πίστη και ενότητα.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.