Τα Trikala Basket ευχαριστούν…

Με την ολοκλήρωση του 1ου τουρνουά μπάσκετ “Χρήστος Γκότας”, τα Trikala Basket θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τρικκαίων για την αγαστή συνεργασία στην συνδιοργάνωση της όλης εκδήλωσης. 

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά και με το θερμό τους χειροκρότημα επιβράβευσαν τις προσπάθειες των αθλητών.

Ευχαριστούμε τα σωματεία που αγωνίστηκαν, τον ΓΣ Ελευθερούπολης, τον ΑΟ Αγρινίου και τον Έσπερο Λαμίας.

Ευχαριστούμε τις δύο μεγάλες εταιρείες του νομού μας (Βιολαντα και Οικογένεια Κλιάφα) για την χορήγηση προϊόντων τους καθώς επίσης το ξενοδοχείο “Παντελιδάκη” και τις ταβέρνες “Μπαρμπανικόλας” και “Παλιά Ιστορία” για τις άψογες υπηρεσίες που προσέφεραν στις φιλοξενούμενες αποστολές. 

Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων καθώς και όλους τους δημοσιογράφους της πόλης που ανέδειξαν και κάλυψαν το γεγονός.

Ευχή όλων μας… το τουρνουά “Χρήστος Γκότας” να γίνει θεσμός στα Τρίκαλα ως ένας φόρος τιμής στον φίλο, συνεργάτη και πιστό στρατιώτη του τρικαλινού μπάσκετ που έφυγε από κοντά μας….

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia