Έχασαν την ευκαιρία για την κορυφή τα Τρίκαλα.

Την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή της Football League έχασαν την Κυριακή (3/11) τα Τρίκαλα μετά την ισοπαλία του με 1-1 κόντρα στον Ασπρόπυργο για την 6η αγωνιστική.

Και αυτό διότι με την εντός έδρας ήττα της, πρωτοπόρου μέχρι αυτή την αγωνιστική, Καλαμάτας, ο ΑΟΤ με νίκη στη Δυτική Αττική θα ήταν πρώτος, ενώ με την ισοπαλία είναι στους 10 βαθμούς και στο -1 από την Βέροια που είναι πλέον στο ρετιρέ. Στους 7 βαθμούς έφτασε ο Ασπρόπυργος.

Τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα στο ματς και προηγήθηκαν με τον Ριζογιάννη, όμως ο… ωραίος έγινε μοιραίος καθώς έξι λεπτά μετά το τέρμα του αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι στο δεύτερο μισό τα Τρίκαλα κατέβηκαν με στόχο να διαφυλάξουν το 0-1, όμως δεν τα κατάφεραν, ενώ ο Γιακουμής στο φινάλε τους γλίτωσε και από ήττα.

Μετά από το πρώτο ημίωρο που δεν είχε φάσεις, στο 32’ ο Παπαγεωργίου από πλευράς ΑΟΤ πάσαρε στον Πελάεθ που έκανε το σουτ για να διώξει σε κόρνερ ο Παναγόπουλος. Όμως στο 36’ οι Θεσσαλοί πήραν προβάδισμα όταν ο Λογοθέτης ανέτρεψε τον Γρηγορόπουλο με τον ρέφερι Ανδριανό να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ριζογιάννης που έκανε το 0-1. Όμως ο αρχηγός της ομάδας του Αμανατίδη είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 42’ για ανόητο λόγο παρεμποδίζοντας μία εκτέλεση φάουλ που είχε κερδίσει η αθηναϊκή ομάδα, στο 38’ είχε δει την πρώτη, με συνέπεια να δει το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Τελευταία καλή φάση πριν το ημίχρονο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γρηγορόπουλο των Τρικάλων να μην μπορεί να κάνει την προβολή στην επικίνδυνη σέντρα του Σταματή.

Στη μία ώρα αγώνα και στην πρώτη του φάση ο Ασπρόπυργος έφερε το ματς στα ίσια όταν στο σουτ του Ζγκούρι ο Οικονομόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή, με τον Κάκκο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με σουτ από κοντά να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-1.

Μάλιστα τέσσερα λεπτά μετά οι Αθηναίοι θα μπορούσαν να κάνουν το 2-1 όμως από την σέντρα του Ζγκούρι, ο Πίντο έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 72’ το σουτ του Γκατσολάρι ήταν αδύναμο με συνέπεια ο Γιακουμής να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Ο Ασπρόπυργος εκμεταλλευόμενος τον παίκτη παραπάνω κυνήγησε το 2-1 και θα μπορούσε να το πετύχει στο 81’ όταν ο Πίντο με κάθετη βρήκε τον Σρέτσκοβις ο οποίος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Γιακουμή, ο οποίος σταμάτησε σωτήρια το πλασέ του φορ των γηπεδούχων.

Τελικά τα Τρίκαλα, που έπαιξαν αμυντικά μετά το 1-1 δεδομένου και του αριθμητικού μειονεκτήματος, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς στη μία ακόμα φορά που κινδύνεψαν στο 86’ ο Γιακουμής ήταν εκεί μπλοκάροντας το σουτ που επιχείρησε ο Κάκκο μετά την σέντρα του Γκουγκούδη.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας), Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαΐας), Καλλής (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Ζώνας, Ιωαννίδης, Λογοθέτης, Ζαχαρός (66’ Νικολακάκης), Γκουγκούδης, Κάκκο, Γκατσολάρι (83’ Νικολάου), Ζγκούρι, Σρέτσκοβιτς, Βασιλείου (55’ Πίντο).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος (83’ Λώττας), , Σταματής (66’ Τσίπρας), Πελάεθ (72΄ Βέρτζος).

H βαθμολογία
1. Καβάλα 11
2. ΟΦ Ιεράπετρας 11
3. Βέροια ΝΠΣ 11
4. Καλαμάτα 10
5. Τρίκαλα 10
6. Ιωνικός Νικαίας 10
7. Διαγόρας 9
8. Ολυμπιακός Βόλου 9
9. Αιγάλεω 8
10. Ένωση Ασπροπύργου 7
11. Ιάλυσος 5
12. Νίκη Βόλου 4
13. Θεσπρωτός 4
14. ΠΟ Τρίγλιας 3

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: goaltrikala.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia