Αγιασμός για τον Α.Ο Πηγής και παράδοση αθλητικού υλικού

Σε εξαιρετικό κλίμα και με την παρουσία παικτών, μελών και διοίκησης, τελέστηκε την Κυριακή 03-10-2021 στις Σκαμνιές Πηγής ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του Α.Ο Πηγής από τον Πάτερ Δημήτριο Καλαντζή της τοπικής ενορίας.

Η συνέχεια περιελάμβανε την παράδοση του πλήρους αθλητικού υλικού (εμφάνιση αγώνα-ενδυμασία αποστολής-μπουφάν-σακίδιο) σε όλους τους παίκτες από τους χορηγούς για την φετινή χρονιά Βασίλειο και Δημήτριο Ανυφαντή , οι οποίοι διατηρούν στη Πηγή πολυκατάστημα με εργαλεια-χρώματα-υδραυλικά-είδη κήπου-καφέ καθώς και πρατήριο υγρών καυσίμων.

Μετέπειτα, δόθηκε ο λόγος για ένα σύντομο χαιρετισμό στον Πρόεδρο του Δ.Σ Λαζαρίνα Νικόλαο και τον Γενικό Γραμματέα Τσίγγα Απόστολο.

Τέλος, πήρε τον λόγο ο μέγας χορηγός Ανυφαντής Δημήτριος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά , ενώ εν μέσω χειροκροτημάτων δηλωσε πως τόσο αυτός , όσο και η οικογένεια του θα είναι δίπλα στην ομάδα του χωριού και θα τη στηρίζουν έμπρακτα.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με τραπέζι της διοίκησης προς τους παίκτες , τα μέλη και τους χορηγούς στη ταβέρνα Καλαντζής στις Σκαμνιές. Στιγμές χαλάρωσης και αποσυμπίεσης λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Α.Ο Πηγής από τη μεριά του θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς του αθλητικού υλικού Βασίλειο και Δημήτριο Ανυφαντή για την πολύτιμη προσφορά τους στο σωματείο καθώς και το κατάστημα design του Σκρέτα Κώστα για το εξαιρετικής ποιότητας αθλητικό υλικό και την εργασία τύπωσης αυτού.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia