Ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα

Το Δ.Σ. το Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, ύστερα από την αιφνίδια επιστολή αποχώρησης του κ. Παναγιώτη Μαντζανά, η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα στις 17 Φεβρουαρίου 2023, συνεδρίασε εκτάκτως και ανακοινώνει στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας τα εξής:
Μολονότι θεωρεί άκομψη την δημοσιοποίηση της απόφασης αυτής, χωρίς προηγουμένη ενημέρωση ή έστω επικοινωνία του κ. Μαντζανά με τον Ερασιτέχνη Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, εντούτοις σέβεται την πρόθεσή του, να αποχωρήσει, και εκφράζει προς αυτόν τις ευχαριστίες του, για όσα μέχρι σήμερα προσέφερε.
Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Οι στιγμές είναι δυστυχώς, για μια ακόμη φορά στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, ιδιαίτερα κρίσιμες, για το παρόν και το μέλλον του.
Είναι προφανές ότι, αν δεν στηριχθεί έμπρακτα η διοίκηση του Ερασιτέχνη στην προσπάθεια αυτή, δεν θα καταστεί δυνατή η επίτευξη του στόχου. Καλή και θεμιτή η άσκηση ανέξοδης κριτικής αλλά η ύπαρξη και διατήρηση της ομάδας της πόλης και η κάλυψη των λειτουργικών της εξόδων δεν μπορεί και δεν είναι υποχρέωση μόνο της διοίκησης του Ερασιτέχνη, τα μέλη της οποίας, όχι μόνο στον παρόντα χρόνο αλλά κατ’ επανάληψη στο παρελθόν, υπερέβησαν τόσο τις οικονομικές τους δυνάμεις όσο και τις αναληφθείσες κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση υποχρεώσεις.
Δεν αρκεί να κομπορρημονούμε, για την ιστορία της ομάδας μας και την αγάπη μας προς αυτήν. Οφείλουμε να την αποδεικνύουμε έμπρακτα, με την συμμετοχή και την παρουσία μας στο γήπεδο, πολύ δε περισσότερο, όταν αυτό καθίσταται ιστορικά αναγκαίο και επιβεβλημένο.
Καλούμε το σύνολο των τρικαλινών φιλάθλων, επιχειρηματιών και πολιτικών παραγόντων του τόπου, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι, να σταθούν δίπλα στον Ερασιτέχνη Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή, στην οποία δεν περισσεύει κανείς.
Ο Ερασιτέχνης όλα αυτά τα χρόνια, λειτουργώντας με ανιδιοτέλεια και με γνώμονα την αγάπη των μελών του, για την πρώτη ομάδα της πόλης, πέτυχε πράγματα που στα μάτια κάποιων φάνταζαν ακατόρθωτα, όπως η επανασύσταση του Α.Ο.Τ., η επαναφορά του στον ποδοσφαιρικό χάρτη, η κατασκευή και λειτουργία σύγχρονου αθλητικού κέντρου, η ίδρυση και λειτουργία υποδομών, με παιδιά που ήδη στελεχώνουν την πρώτη ομάδα.
Κανείς από εμάς δεν επιδιώκει ούτε επιζητά την επιβράβευση και τον δημόσιο εκθειασμό. Όλοι μας όμως αξιώνουμε το αυτονόητο. Να μην αφεθούμε μόνοι μας. Ο Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ δεν είναι μόνο δική μας ευθύνη και υποχρέωση.
Διαφορετικά, ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη, που του αναλογεί.
Τρίκαλα 18 Φεβρουαρίου 2023
Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia