Δήμητρα – Απόλλων: «Επιτέλους .. ξεκινάμε 17 Μαΐου»

Επιτέλους .. ξεκινάμε 17 Μαΐου .
Τελικά τη Δευτέρα 17 Μαΐου έδωσαν τη συγκατάθεση η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι για το άνοιγμα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου και η Δήμητρα Απόλλων προετοιμάζεται και οργανώνεται ώστε να υποδεχθεί με αισιοδοξία και ασφάλεια τους μικρούς αθλητές! Οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας είναι σε εξαιρετική κατάσταση αφού το Δ.Σ και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας φρόντιζαν επιμελώς και σε καθημερινή βάση τους αγωνιστικούς χώρους-αποδυτήρια(καθαριότητα-απολύμανση) χώροι αναμονής για τους γονείς, και ευχόμαστε ότι η ζωή όλων θα βρει τη καθημερινότητα της. Η ακαδημία μας επίσης ενημερώνει γονείς και αθλητές ότι το πρόγραμμα προπονήσεων θα παραμείνει ως είχε πριν το κλείσιμο και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες (ζέστη), θα διαμορφωθεί ανάλογα για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο!

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι όλοι οι αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται στις προπονήσεις με τη βεβαίωση αρνητικού self test, όπως ακριβώς συμβαίνει και κατά την είσοδό τους στις σχολικές μονάδες(φωτοτυπία βεβαίωσης).

Τέλος η Δήμητρα Απόλλων συγχαίρει την Φανή Τζέλη για την μεγάλη της επιτυχία με την πρόκρισή της στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο, τον σύλλογο της ΣΟΑΤ καθώς και τον υπεύθυνο προπονητή της Παϊταρίδη Νίκο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia