Δράμα και στην …Δράμα ο ΑΟΤ!

Η βαριά άρρωστη ομάδα των Τρικάλων συνέχισε τον αγωνιστικό της κατήφορο και μετρά ήδη εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη με αποτέλεσμα να έχει χάσει θέσεις στην βαθμολογία και πλέον να ανησυχεί μην τυχόν και κατρακυλήσει ακόμη πιο χαμηλά.

Το παιχνίδι στην Δράμα χάθηκε από ένα γκολ που σημείωσαν μόλις στο 2’ οι γηπεδούχοι αλλά παρά το γεγονός ότι ο Βασίλης Καλογιάννης έριξε ότι είχε και δεν είχε από επιθετικό στο παιχνίδι τα Τρίκαλα δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικά και να φτάσουν σε ένα γκολ ενώ χάρη στον Γιακουμή δεν δέχτηκαν και ένα δεύτερο.

Είναι φανερό πως πρέπει άμεσα να γίνουν αλλαγές αν θέλουμε να σωθεί η παρτίδα καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι φωτιά.

Στην Δράμα, πληροφορίες αναφέρουν, πως ήταν και ο Περικλής Αμανατίδης. Αν πει το ναι, γιατί βρίσκεται ακόμη σε διαπραγματεύσεις και αν γίνουν τομές στο έμψυχο υλικό μπορεί να χαμογελάσουμε ξανά.

Πίσω στο σκορ με το «καλημέρα»

Τα Τρίκαλα υπέστησαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Μόλις στο 2’ ο Κουτσιανικούλης έκανε μία κούρσα από τα αριστερά, πάσαρε στον Αγγελόπουλο που με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά του ανήμπορου να αντιδράσει Γιακουμή.

Υποτονική αντίδραση

Τα Τρίκαλα αντέδρασαν υποτονικά. Περισσότερο κινδύνεψαν να δεχτούν δεύτερο γκολ παρά να ισοφαρίσουν. Είχαν ένα σουτ από καλή θέση του Ελευθεριάδη στο 33’ που έφυγε άουτ ενώ στο 39’ ο Γιακουμής έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ προ του Μπαράνκο.

Έριξε επιθετικούς αλλά…

Ο Βασίλης Καλογιάννης στην επανάληψη έριξε στο παιχνίδι και Σταματή, και Σιλβάνο και Στεφανίδη και Λίτσιο στην εκπνοή  αλλα αν εξαιρέσουμε ένα μακρινό σουτ του Ριζογιάννη δεν υπήρξε καμία άλλη απειλή για την Δόξα.

Αντίθετα η Δόξα στο 62΄έχασε μία σπουδαία ευκαιρία με τον Βάντερσον το σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ με την μπάλα να σκάει πρώτα στο έδαφος ενώ στο 82΄ ο Γιακουμής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ κοντινό γυριστό σουτ του Μπολάκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματθαίος Βουρνέλης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ. Κουκουμή (Καβάλας) – Αναστασιάδη (Σερρών). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Βάντερσον (Δόξα Δράμας) και Κεχαγιά, Σουλιώτη (Τρικάλων)

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μπολάκης, Παπαργυρίου (85’ Παρασκευάς), Αγγελόπουλος (46΄ Μαυριάς), Κουκόλης (25′ λ.τρ. Νιμπά), Μαρινάκης, Βάντερσον (85’ Φυτόπουλος), Άντερσον, Μπαράνκο (66’ Μενσά), Χάμοντ, Κουτσιανικούλης.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος (90’ Λίτσιος), Σουλιώτης, Σκόνδρας (67΄ Σιλβάνο), Ευθυμίου, Παπαγεωργίου (90’ Ζώγκος_, Πέλκας (46’ Σταματής), Κεχαγιάς, Ελευθεριάδης (82΄Στεφανίδης), Νιάρος.

Πηγή: sportrikala.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia