Δυναμικό ξεκίνημα για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Με επιτυχίες ξεκίνησαν οι νεαροί ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων σε αγώνα ΜΤΒ. Συγκεκριμένα την Κυριακή 30/8/2020  ο Π.Γ.Σ. Λάρισας διοργάνωσε αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο χωριό  Άκρη Ελασσόνας για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 4 αθλητές από την ποδηλατική ακαδημία και μια αθλήτρια στην κατηγορία Μάστερ Γυναικών.

Στη κατηγορία παμπαίδων ο Μάντζιος Δαμιανός ήταν ο νικητής  του αγώνα, δείχνοντας το ταλέντο του αλλά και την όρεξη για προπόνηση που είχε ακόμη και στις καλοκαιρινές διακοπές του.

Στην κατηγορία παίδων νικητής ήταν το φαβορί, ο δικός μας πρωταθλητής Ελλάδας ΜΤΒ Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος, νίκησε τον αγώνα με άνεση, σε ρυθμούς προπόνησης ενόψει των αγώνων  αναβάσεων, που έρχονται στις επόμενες εβδομάδες.

6ος τερμάτισε ο Τυφαρίκης Άγγελος, ο οποίος μετά το νέο προπονητικό ξεκίνημα, που έκανε, δείχνει πανέτοιμος ειδικά στους αγώνες ΜΤΒ.

Στην κατηγορία εφήβων 6ος τερμάτισε ο Κουτσιβέτας Κωνσταντίνος, ο οποίος λόγο σκασμένου ελαστικού  στον τελευταίο γύρο, έχασε την δυνατότητα να διεκδικήσει μετάλλιο. Επίσης η Γιακέττα Ματίνα αγωνίστηκε στην κατηγορία Μάστερς. 

Στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου οι ποδηλάτες μας θα συμμετέχουν σε αγώνες αναβάσεων και ΜΤΒ, καθώς θα υπάρχουν αγώνες κάθε εβδομάδα μέχρι το τέλος Οκτώβρη. Επόμενος αγώνας που θα συμμετέχουμε είναι την ερχόμενη Κυριακή 6/9/2020 στην «Ανάβαση Ολύμπου» με διοργανωτή τον Π.Α.Σ. Πηνειό Λάρισας. Ο αγώνας θα γίνει  με εκκίνηση από τον Πλαταμώνα και τερματισμό στο χωριό Καλλιπεύκη.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξη τους:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των αθλητών που βοηθούν τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο, επίπονο, αλλά και μαγευτικό άθλημα που επέλεξαν.  

Φέτος το Σεπτέμβρη επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVIDη ασφαλέστερη επιλογή!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email:podilasiatrikalon@yahoo.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia