Εξαιρετικός ο ΑΟΤ 83-57 την Αναγ. Καρδίτσας

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα. Στην αναμέτρηση της δεύτερης ημέρας, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και υποχρέωσε την Αναγέννηση Καρδίτσας σε ήττα με διαφορά στο σκορ 83-57.

Η ομάδα άρεσε σε αυτό το ματς, είχε διάρκεια και ηρεμία στο παιχνίδι της , έβγαλε πράγματα στο γήπεδο , με τρεξίματα, καλές άμυνες, γρήγορες και εύστοχες στην επίθεση και γενικά είχε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση απ΄όλους τους παίκτες που είχαν σωστές επιλογές στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Από την αρχή πήρε κεφάλι στο σκορ η Τρικαλινή ομάδα και μάλιστα αύξανε την διαφορά ακόμη και σε διψήφια νούμερα.

Αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες και ο προπονητής Ηλίας Παπαδημητρίου έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό που είδε και ήθελε από τους παίκτες του. Τα λάθη ήταν 7 .

Δεκάλεπτα 14-13, 43-26, 68-43, 83-57

ΑΟ Τρίκαλα (Ηλίας Παπαδημητρίου) Λεπενιώτης 15 (2), Γκαντιάς 8, Τστσάνης 3, Αργύρης 19(2),Αγαπίου 4, Μαρτζέλης 10(2), Μπέφας, Κωτούλας 9, Τζιάννης 5(1), Αθανασόπουλος 8(1), Φέτσης 2, Γοργότσης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Κρομμύδας) Γεωργατζάς 8(1), Ψυχογιός 7(1), Παπακώστας, Καλλιάρας, Αρκούδας 8, Οικονόμου 5, Χαλιμούρδας 9(1), Παπανδρέας, Πανταζής 5(1), Κρεμμύδας 5(1), Σαββόγλου 2, Τσέλιος 8(2)

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia