Επίσημο ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό από ομογενείς επιχειρηματίες!

Αυτό που ο περισσότερος κόσμος του Παναθηναϊκού γνωρίζει είναι πώς με τους Πράσινους δεν ασχολείται κανείς… Πώς δεν υπάρχει κανένα επενδυτικό ενδιαφέρον και ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ο μοναδικός, αυτή τη στιγμή, που αποτελεί λύση για το κλαμπ.

Η αλήθεια είναι ότι ο γνωστός Έλληνας εφοπλιστής είναι ο μοναδικός χρηματοδότης του Παναθηναϊκού, σχέση που δημιουργεί εξάρτηση με το μέλλον του συλλόγου από τον ίδιο.

Ένα δημοσίευμα από την ιστοσελίδα greeknewsonline.com έρχεται να διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Επενδυτικό ενδιαφέρον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ελληνικής ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, υπήρξε. Εκπεφρασμένο επίσημα στις 18 Σεπτεμβρίου 2020, με επιστολή ομογενούς επιχειρηματία προς τον Γιάννη Αλαφούζο και τηλεφωνική επικοινωνία συνεργατών των δύο πλευρών! Στην επιστολή ζητήθηκαν τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας.

Η απάντηση του κ. Αλαφούζου είναι πώς δεν ενδιαφέρεται να παραχωρήσει το πλειοψηφικό ποσοστό του Παναθηναϊκού! Στο δημοσίευμα εκφράζεται προφανώς η ενόχληση των ομογενών επιχειρηματικών που ενδιαφέρθηκαν πριν λίγες εβδομάδες για το Τριφύλλι και δεν πήραν την απάντηση που ενδεχομένως περίμεναν.

Πολύ σημαντικό γεγονός, εφόσον πράγματι έγινε κάτι τέτοιο και το δημοσίευμα ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα.

Πηγή: overfm.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia