Κατώτερος των περιστάσεων ο ΑΟΤ ηττήθηκε και από τα Χανιά

Η καλή εμφάνιση στην Λιβαδειά μας έριξε στάχτη στα ματιά αλλά στο σημερινό παιχνίδι με τα Χανιά φάνηκαν και πάλι οι αδυναμίες στο ρόστερ των Τρικάλων που όταν αντιμετωπίζουν «γεμάτες» ομάδες με κανονικούς ξένους τα βρίσκουν μπαστούνια.

Στην σημερινή επικράτηση βέβαια των Χανιών με 0-2 συντέλεσαν και οι κάκιστες επιλογές του Σούλη Παπαδόπουλου στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ο προπονητής των Τρικάλων επέλεξε φουλ επιθετικό σχήμα με Σιλβάνο, Ευθυμίου, Σταματή, «αδυνάτισε» το κέντρο αφήνοντας έξω Πέλκα, Ελευθεριάδη ενώ μάλλον αδιανόητη ήταν η κίνηση του να αφήσει εκτός τον Πιαστόπουλο και να τοποθετήσει δεξί μπακ τον κεντρικό αμυντικό Κεχαγιά.

Ελλείψει κέντρου τα Χανιά κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό. Οι Κρητικοί κέρδιζαν τις μάχες εύκολα στην μεσαία γραμμή και με κάθετες μπαλιές δημιουργούσαν πανικό στην άμυνα των Τρικάλων προηγούμενοι μέχρι το 24’ με 0-2.

Στο ημίχρονο ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε κάποια πράγματα που έπρεπε να κάνει εξαρχής. Έβαλε δεξί μπακ τον Πιαστόπουλο και πέρασε στο παιχνίδι τους Πέλκα, Ελευθεριάδη  προκειμένου να ανακτήσει το κέντρο αλλά και να σταματήσει να μπάζει από τα δεξιά.

Η εικόνα των Τρικάλων βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο 45λεπτο, δεν απειλήθηκαν καθόλου από τα Χανιά αλλά δεν μπόρεσαν να ξαναμπουν στο παιχνίδι.

Με αυτά και αυτά τα Τρίκαλα για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κερδίζουν και προφανώς το μέλλον μόνο ευοίωνο δεν προμηνυεται.

Το διπλό χτύπημα των Κρητικών

Τα Χανιά προειδοποίησαν μόλις στο 3’ όταν ο Δημητριάδης βρήκε τον Μπραμπίγια μέσα στην περιοχή που ελίχθηκε ωραία αλλά απέκρουσε ο Γιακουμής σωτήρια.

Το 0-1 ήρθε στο 11’. Έγινε βαθιά μπαλιά απο πίσω,  ολιγώρησε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Τριικάλων και ο Βραζιλιάνος Καρλίνιος πλάσαρε υποδειγματικά τον Γιακουμή.

Τα Τρίκαλα δεν έβγαλαν καμία αντίδραση και στο 24’ ήρθε και το 0-2 με τον Βασιλόγιαννη . Και πάλι δεν μπόρεσαν να διώξουν αποτελεσματικά οι αμυντικοί, σούταρε αρχικά ο Καρλίνιος, έδιωξε ο Γιακουμής προσωρινά και ο Βασιλόγιαννης που παρακολουθούσε την φάση σημείωσε εύκολα το 0-2.

Η αντίδραση που δεν ήρθε…

Οι αλλαγές του Παπαδόπουλου βελτίωσαν κάπως την εικόνα στην επανάληψη και στο 51’ τα Τρίκαλα απείλησαν για πρώτη φορά όταν απευθείας χτύπημα φάουλ του Ριζογιάννη έφυγε μόλις άουτ ενώ στο 60’ σουτ του Πέλκα μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης.

Αυτές ήταν όλες και όλες οι δύο ευκαιρίες των Τρικάλων στην επανάληψη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Λάμπρου (Ευβοίας). Βοηθοί του ήταν οι κ.κ. Τσιλίκας (Αιτ/νιας), Καλύβας (Φθιώτιδας) και 4ος ο Ανδριανός (Αχαΐας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Νιάρο των Τρικάλων και Διαμαντόπουλο, Καμαρά, Νίκολιτς των Χανίων.

ΑΟ Τρίκαλα (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας (46’ Πέλκας), Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Ζώγκος, Σταματής (66’ Πανίδης), Σιλβάνο (46’ Ελευθεριάδης), Κεχαγιάς (46’ Πιαστόπουλος)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Καμαρά, Δημητριάδης (60’ Παναγιωτούδης), Πλέγας, Καρλίνιος, Μπραμπίγια (70’ Βρεττός), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος (70’ Μασένα)

sportrikala.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia