Με άμυνα και πάθος ο Αίολος/Γόμφοι νίκησε τη Νίκη Βόλου

Ήταν δεδομένο ότι το παιχνίδι που έδωσε ο Αίολος/Γόμφοι απέναντι στη Νίκη Βόλου θα ήταν ένα πραγματικό Θεσσαλικό ντέρμπι. Έτσι το 60-48 έδειξε ότι η τρικαλινή ομάδα είχε πάθος και έπαιξε εξαιρετική άμυνα.

Από τη πλευρά της η Νίκη Βόλου είναι μια ομάδα που όποιος την υποτιμήσει θα το πληρώσει ακριβά στο φετινό πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Ο Χάρης Φόρος διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι, αφού εκτός από τον τραυματία Παππά, είδε στο πρώτο δεκάλεπτο  τον Χατζή να φορτώνεται με 3 προσωπικά φάουλ. Ενώ στην δεύτερη περίοδο ο Κολότσιος χτύπησε στο πρόσωπο –ευτυχώς δεν δείχνει να είναι κάτι το σοβαρό – αλλά και οι δυο παίκτες δεν χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα.

Επί της ουσίας ο αγώνας κρίθηκε στην 3η περίοδο, όταν με «κοντή άμυνα» η ομάδα των Τρικάλων έχτισε μια διαφορά ακόμη και 21 πόντων.

Στο τέλος υπήρξε η σωστή διαχείριση και ήρθε το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 25-21, 44-25, 60-48

ΑΙΟΛΟΣ/ΓΟΜΦΟΙ (ΦΟΡΟΣ): Ζώρζος, Κολότσιος, Τσιγγενόπουλος 2, Μόσιαλος 2, Χατζής 2, Ιωάννου 6 (1), Ψύρρας 20 (3), Θέος 20 (2), Δέσπος 8.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΜΑΥΡΟΣ): Σαριμπαλίδης 3 (1), Βερτζάγιας 6, Ζησόπουλος 11 (1), Κουτίνας 14 (1), Λόλας  12, Ξενιτίδης, Καλλές 2, Δελεντζές.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσιρτσιμάλης – Ντόγκας – Σαρακελίδης 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia