Μπάσκετ με αμαξίδιο – Νίκη του ΑΣΤΕΡΑ Τρικάλων στο Βόλο

φωτογραφία αρχείου

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρικάλων, ο οποίος  το πρωί της Κυριακής,  επικράτησε των Αργοναυτών Βόλου  με σκορ 49-52 στο παγωμένο “Βάκης Παρασκευόπουλος”.      Το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε καλά για τον Αστέρα, που ήταν αρκετά άστοχος στην επίθεση και απρόσεκτος στην άμυνα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μονίμως πίσω στο σκορ (α΄ημίχρονο 25-20). 

           Στο β΄ ημίχρονο οι Τρικαλινοί βρήκαν ρυθμό, μάζεψαν γρήγορα  τη διαφορά με σκόρερ τους Γ.Χατζή και Π.Φιλίππου και σύντομα ο αγώνας απέκτησε “σασπένς”,  με τις δύο ομάδες  να εναλλάσσονται διαρκώς στο σκορ

 (γ΄ 10λεπτο 37-39).  Στο τελευταίο 5λεπτο οι παίκτες του Αστέρα κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά 5 πόντων, η οποία και τους εξασφάλισε το προβάδισμα στο σκορ, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στους 3 πόντους 2″ πριν τη λήξη του αγώνα (τελικό 49-52).         

            Η νίκη ήταν σημαντική για την Τρικαλινή ομάδα, που εδραιώνεται βαθμολογικά  στη δεύτερη θέση του ομίλου στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, και ανεβάζει ψυχολογία για τη συνέχεια.  

Σκορ ανά 10λεπτο : 13-8, 25-20, 37-39 και 49-52 

ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Χρ. Φιλίππου) :  Χατζής 24,  Π. Φιλίππου 20, Ζησόπουλος 8, Καλαϊτζίδης, Ορέστης,  

                                                                         Αργυρόπουλος, Λεοντάρης  και  Μανώλης. 

ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ (Ελ. Μανούκα)):  Κυριάκης 25, Πλεξίδας 15, Μπαρμπαγεωργόπουλος 7, Μαλάτος 2, Μπαρτζιώκας,                                                               Τσαπανίδης, Καρακώστας και Τσιονάρας.

             Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού του Αστέρα το ερχόμενο Σάββατο με τον Πανσερραϊκό (ώρα 4μμ, Κλειστό Μπάρας).        

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia