Μπάσκετ με αμαξίδιο ΧΑΝΘ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: 19-44

Ευκολότερα απ’ ότι αναμένονταν ο Αστέρας Τρικάλων πέρασε από το Κλειστό ”Μ.ΤΣΙΚΙΝΑΣ”   επικρατώντας της  ΧΑΝΘ με σκόρ 19 – 44 (ημίχρονο 6-19). Έτσι έφτασε την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα.
              Από την έναρξη του αγώνα ήταν φανερή η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και αποτυπώθηκε στο σκόρ του πρώτου ημιχρόνου (6-19). Από το δεύτερο 10λεπτο  άρχισε σταδιακά η είσοδος των παικτών του πάγκου για την Τρικαλινή Ομάδα, οι οποίοι έπαιξαν μέχρι το τέλος του αγώνα και ανταποκρίθηκαν με ευκολία στα δεδομένα του αγώνα,  Έγινε ένας ανοικτό παιχνίδι που τον χάρηκαν  όλοι οι συμμετέχοντες.  Στις καλές στιγμές του αγώνα τα τρία 3ποντα του Π.Φιλίππου του Αστέρα, τα δύο 2ποντα της Τ. Ραπάι της ΧΑΝΘ και η αναμνηστική φωτό των 2 ομάδων μετά τον αγώνα.

   Η εξέλιξη του σκορ ανά 10λεπτο: 4-11, 6-19,9-36 και 19-44

ΧΑΝΘ (Μητριτζίκης) :   Κ. Ανατολίτης 15, Ραπάι 4, Καπίνας, Κουτσουρώνας Γ, Κουτσουρώνας Α και Ανατολίτης Δ.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χ.Φιλίππου) :  Χατζής 2, Π.Φιλίππου 15(3), Ορέστης 8, Ζησόπουλος 2,Καλαϊτζίδης 2, Μανώλης 4, Λεοντάρης 9 και Αργυρόπουλος 2.

        Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί μετά τις γιορτές, όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου τον φέρνουν την ερχόμενη Κυριακή (19/12) και πάλι στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άρη {ώρα 18.00 – Παλέ ντε Σπορ).

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia