Ο Χρήστος Αυγέρος υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στον ΑΟ Τρίκαλα


Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και βοηθός του προπονητή στον ΑΟ Τρίκαλα αναλαμβάνει ο Χρήστος Αυγέρος.
Η διοίκηση του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.
Η προπονητική καριέρα του Χρήστου Αυγέρου ξεκίνησε από την Ακαδημία των Μετεώρων το 2004-05 και συνέχισε να δουλεύει εκεί σε διάφορα τμήματα ως το 2012. Την σεζόν 2012-13 ήταν συνεργάτης του Χρήστου Αντωνίου όταν τα Μετέωρα αγωνίζονταν στην Δ’ Εθνική. Την αγωνιστική περίοδο 2014-15 ήταν συνεργάτης του Γιώργου Βακουφτσή πάντα στα Μετέωρα και την σεζόν 2015-16 ήταν συνεργάτης του Βασίλη Γκούμπλια κι από τον Δεκέμβριο του 2015 ως το τέλος της σεζόν πρώτος προπονητής μετά την αποχώρηση του Γκούμπλια.
Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 ήταν και πάλι στην Ακαδημία των Μετεώρων, την σεζόν 2017-18 ήταν πρώτα συνεργάτης του Θεόδωρου Καραγιάννη και ακολούθως του Γιώργου Βακουφτσή. Την περίοδο 2018-19 ήταν συνεργάτης τόσο του Γιώργου Βακουφτσή όσο και του Γιώργου Τσουκαλίδη στην συνέχεια με την ομάδα των Μετεώρων τότε να κατατάσσεται στην 4η θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνική.
Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 ήταν προπονητής στην Κ16 των Μετεώρων, ενώ το 2021-21 συνεργάτης του Γιώργου Ράτζα όταν τα Μετέωρα ήταν και πάλι στην Γ’ Εθνική.
Πέρυσι ήταν πρώτος προπονητής στα Μετέωρα τα οποία τα οδήγησε τόσο στον αγώνα μπαράζ-ανόδου όσο και στον ημιτελικό του κυπέλλου.
Ο Χρήστος Αυγέρος δήλωσε τα εξής για την συνεργασία του με τον ΑΟΤ: «Θέλω να ευχαριστήσω στην διοίκηση και τον κ. Ρούσσα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θα δώσω το 200% των δυνατοτήτων μου για να επιτευχθεί ο στόχος. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για να μένα να φορέσω την φόρμα του ΑΟΤ».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia