Στους καλύτερους παίκτες της 7ης αγωνιστικής ο Δημήτρης Δέσπος

Όπως σε κάθε αγωνιστική της Β’Εθνικής, έτσι και στην 7η, το portal basketblog.gr παρουσιάζει τις δικές του εκτιμήσεις για τους κορυφαίους αυτής της εβδομάδας. 

Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Δέσπος ο οποίος σημείωσε το καθοριστικό καλάθι στο φινάλε του αγώνα με την Λευκάδα, σημείωσε το καθοριστικό καλάθι. Το σχετικό απόσπασμα αναφέρει:

Δημήτρης Δέσπος – Τρίκαλα

-1 στην 1η περίοδο. -10 στην 2η περίοδο. -6 στην 3η περίοδο. Το έργο των Τρικάλων στη Λευκάδα κόντρα στην τοπική και πολύ δυνατή για ακόμα μια σεζόν Δόξα μόνο εύκολο δε φάνταζε τόσο πριν από το τζάμπολ όσο και μετά την έναρξη του αγώνα, με τους γηπεδούχους να είναι σταθερά η καλύτερη ομάδα του γηπέδου όπως φαίνεται πλήρως και από το προβάδισμα που ειχε μέχρι και το 30′.

Ωστόσο, με την άμυνα να είναι… Κέρβερος και να επιτρέπει μόλις 15 πόντους στην 4η και τελευταία περίοδο και πολλές λύσεις από διαφορετικούς παίκτες, οι Θεσσαλοί κατόρθωσαν αρχικά να ξαναμπούν για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης και αφετέρου να φτάσουν στο σημείο να την… κλέψουν μέσα από τα χέρια της Δόξας.

Για να φτάσουν σε αυτό το διπλό φυσικά θα έπρεπε πρώτα ο Δημήτρης Δέσπος να βρεθεί στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και να χαρίζει με buzzer beater μια φοβερή νίκη στους φιλοξενούμενους!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia