Τρία στα τρία ο ΑΟΤ 81-65 την Αναγ. Λαμίας

Την 3η συνεχόμενη νίκη σημείωσε ο ΑΟ Τρίκαλα στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής και συνεχίζει το αήττητο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Τρικάλων με καλή άμυνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, περιόρισε την μαχητική και νεανική Αναγέννηση Λαμίας σε χαμηλό σκορ και επικράτησε με 81-65.

Η ομάδα των Τρικάλων από την αρχή πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού , έχοντας σε εξαιρετική μέρα στο σκοράρισμα τους Γκαντιά, Λεπενιώτη και Αθανασόπουλο και παίρνοντας πολλά ριμπάουντ στην άμυνα αλλά και δεύτερες επιθέσεις με κλεψίματα επιθετικά. Υπήρξαν και κάποια κενά διαστήματα τα οποία έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να μειώνουν αλλά μέχρι εκεί και ο κόουτς Παπαδημητρίου με τους παίκτες θα τα δουν για να τα διορθώσουν. Η νίκη του ΑΟ Τρίκαλα είναι δίκαιη και βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια.

Τον αγώνα παρακολούθησε αρκετός κόσμος , ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Κώστα Παρδάλη.

Δεκάλεπτα 25-17, 44-37, 65-46, 81-65

ΑΟ Τρίκαλα (Ηλ. Παπαδημητρίου) Λεπενιώτης 16 (2), Γκαντιάς 25 (3), Τσιτσάνης 1, Αργύρης 4, Αγαπίου 9 (2), Μαρτζέλης 3, Μπέφας, Κωτούλας, Τζιάννης 3, Αθανασόπουλος 18, Φέτσης 2, Γοργότσης 1

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia