«Τσίμπησε» βαθμό στην Λιβαδειά ο ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα μπορεί να μην κέρδισαν για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι αλλά αυτό μάλλον δεν «χάλασε» κανέναν καθώς απέσπασαν πολύτιμη λευκή ισοπαλία (0-0) στην έδρα μιας ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα και που μας είχε κάνει …γιο γιο στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε την ομάδα ορθολογικά με κοντά τις γραμμές και έμφαση στην άμυνα περιορίζοντας αισθητά τις κινήσεις των παικτών του Λεβαδειακού.

Τα Τρίκαλα κινδύνεψαν σε δύο, τρεις περιπτώσεις αλλά δεν είχαν την αναμενόμενη πίεση και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν. Δεν ήταν πάντως καθόλου απειλητικά στην επίθεση, δεν έβγαλαν ευκαιρίες αφού η βασική μέριμνα ήταν να κρατήσουν την εστία τους αλώβητη, κάτι που το κατάφεραν.

Σίγουρα η επιτυχία αυτή και ο βαθμός θα είναι πολύτιμος σύμμαχος για την συνέχεια με το πρόγραμμα να είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Το παιχνίδι

Ο Λεβαδειακός είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν μόλις στο 4΄όταν ο Γιακουμής έδιωξε σωτήρια με τα πόδια σε κόρνερ τετ α τετ πλασέ του Πολέτο.

Στο 38’ και πάλι ο Πολέτο μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του βρήκε σε αμνυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Ζώγκος ήταν ο παίκτης που γλύτωσε το γκολ για τον ΑΟΤ. Ο Μυτίδης πήρε την κεφαλιά και πριν η μπάλα περάσει την γραμμή – ο Γιακουμής είχε εξουδετερωθεί- ο Ζώγκος έδιωξε ψύχραιμα την μπάλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η Λαρισαία Ανδρομάχη Τσιοφλίκη. Βοηθοί της ήταν  οι  Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής), Αναστασίου (Θεσσαλίας) και 4ος ο Λάμπρου (Εύβοιας).

‘Εδειξε κίτρινες κάρτες στους Καραχάλιο (Λεβαδειακού) και Πιαστόπουλο, Νιάρο, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδη, Διαμαντόπουλο (Τρικάλων)

Λεβαδειακός (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Βήχος (28’ λ. τρ. Παναγιώτου), Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας (68’ Μαρίνος), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (79’ Ενομό), Συμελίδης (79’ Κονέ), Μυτίδης (68’ Τζιώρας)

AO Τρίκαλα (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου (89’ Σιλβάνο), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Νιάρος (92’ Διαμαντόπουλος), Ζώγκος, Σταματής (62’ Ελευθεριάδης)

Πηγή: sportrikala.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia