Φόρος: “Κλείνουμε τα αυτιά μας και προετοιμαζόμαστε για το ματς με την Καρδίτσα”

Στην αθλητική εκπομπή του fm 100 μίλησε ο Χάρης Φόρος. Ο προπονητής των Τρικάλων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προετοιμασία για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας…εκτός εάν αλλάξει κάτι και η ομάδα ανέβει στην Α2, χαρακτήρισε την κατάσταση αβεβαιότητας ως κωμική ενώ ζήτησε την στήριξη του κόσμου στην δύσκολη φετινή σεζόν. 

“Μάλλον θα παίξουμε με την Αναγέννηση Καρδίτσας το Σάββατο αλλά… δεν ξέρει κανένας ακόμη. Εμείς κλείνουμε τα αυτιά μας και προετοιμαζόμαστε για το ματς αυτό. Και εμείς ακούμε και μαθαίνουμε πολλά και ίσως αυτό να μην κάνει καλό στην ομάδα μας. Προσπαθούμε να μένουμε αμέτοχοι αλλά αυτή η κατάσταση είναι κωμική. Περιμέναμε τα πράγματα να είναι καλύτερα στο κομμάτι της οργάνωσης αλλά… δεν βλέπω τίποτα”. 

Σχετικά με το ματς με την Καρδίτσα:

“Γνωριζόμαστε με την Αναγέννηση. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Είχαμε κάποια θεματάκια τραυματισμών στο τουρνουά της Βέροιας αλλά όχι κάτι το σοβαρό. Είμαστε σε αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας και όσο θα περνάει το πρωτάθλημα θα βελτιωθούμε και στο κομμάτι του ρυθμού”.

Τέλος για τον κόσμο των Τρικάλων ανέφερε:

“Είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό για εμάς και έχουμε πάρει πολλά θετικά μηνύματα. Ποντάρουμε πολύ στην εξέδρα μας, είναι βασικό αυτό για μια επαρχιακή ομάδα”.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia