Ψυχωμένος ΑΟΤ αδικείται από το 0-0 κόντρα στην «πολυεθνική» Ξάνθη

Ο ΑΟΤ με το χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία έπαιξε στα ίσα την ομάδα με το μεγαλύτερο και ένας ουδέτερος παρατηρητής δεν θα διέκρινε ποιος είναι ποιος. Τα αμιγώς ελληνικά Τρίκαλα (Έλληνες και οι 14 που έπαιξαν αφού και ο Ντιαλόσι δικός μας είναι) αδικούνται απεναντι στην πολευθνική Ξάνθη που χρησιμοποίησε δύο Αυστραλούς, δύο Ολλανδούς, έναν Ισπανό, έναν Αρμένιο, έναν Σέρβο και έναν Κροάτη!!!

Να σημειωθεί επίσης ότι τα Τρίκαλα  κατέβηκαν στο παιχνίδι χωρίς τον προπονητή τους Σούλη Παπαδόπουλο και τους βοηθούς του Βασίλη Καλογιάννη, Αρμάντο Φουτσίνι που είναι σε καραντίνα λόγω Covid -19

Πολύ καλά στημένα τα Τρίκαλα στον αγωνιστικό χώρο δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου ενώ δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στις οποίες θα μπορούσαν να σκοράρουν και να πάρουν την νίκη.

Θα πρέπει να επισημανθεί το πάθος και η ψυχή και των 14 που έπαιξαν. Πρώτοι πάνω στις φάσεις, πρώτοι σε κάθε διεκδίκηση έκαναν ένα εξαιρετικό ματς. Με την ισοπαλία αυτή τα Τρίκαλα έπιασαν την Δόξα στην 9η θέση με την οποία έχουν καλύτερα αποτελέσματα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και πλέον δεν υπάρχει καμία σκέψη για τα χειρότερα αφού Καραϊσκάκης και Ιεράπετρα βυθίστηκαν και άλλο.

Καλύτερος στο πρώτο και με κόντρα αέρα!

Ο ΑΟ Τρίκαλα παρά το γεγονός ότι είχε κόντρα τον αέρα ήταν ανώτερος της Ξάνθης στο πρώτο ημίχρονο. Σωστά στημένος στο γήπεδο έψαχνε το γκολ σε γρήγορες αντεπιθέσεις παρά το γεγονός ότι είχε τον αέρα κόντρα, κάτι που δυσκόλευε αφάνταστα τις κινήσεις των παικτών.

Μόλις στο 4’ ΄ηρθε η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Ο Ευθυμίου με εντυπωσιακή ενέργεια απο τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Πέλκας απο κοντά σούταρε στο εξωτερικό μέρος των διχτύων!

Στο 14’ μετά απο γύρισμα Ελευθεριάδη πλασέ Ευθυμιου φεύγει άουτ.

Η Ξάνθη ψιλοαπείλησε με δύο ενέργειες του Σιατραβάνη  (25’, 30’) τις οποίες εξουδετέρωσε ο Γακουμής ενώ στο 42΄ο ΑΟΤ πλησίασε και πάλι στο γκολ με διπλή ευκαιρία. Ο Γκαρθία προσπαθώντας να ανακόψει τον Σταματή που ήταν έτοιμος να πλασάρει έστειλε την μπάλα προς την εστία του με τον Ίτσο να διώχνει σωτήρια. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ευθυμίου απο κοντά σούταρε άουτ!

Με την λήξη του ημιχρόνου ο Ολλανδός Σροϊεν βγήκε απέναντι στον Γιακουμή αλλά το πλασέ του υπό πίεση από τον Τάχατο ήταν αδύναμο και δεν ανησύχησε τον πορτιέρο των Τρικάλων.

Καλύτερος και στην επανάληψη

Και στην επανάληψη ο ΑΟΤ ήταν καλύτερος των πολυδιαφημισμένων αντιπάλων του που δεν απείλησαν σε καμά περίπτωση. Οι δύο όλες και όλες φάσεις της επανάληψης ανήκεανστα Τρίκαλα.   Στο  50’ μετά από  φοβερή κίνηση του Σκόνδρα που  πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή,  έκανε περιστροφή σούταρε και ο Ίτσο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ και στην εκπνοή όταν σουτ βολίδα του Παπαγεωργίου έφυγε ελάχιστα άουτ!!!

Ο Σπύρος Ζαμπάλας (Ηπείρου)  σφύριξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και την Ξάνθη. Βοηθοί του ήταν οι κ.κ. Ζήρδας (Αθηνών), Κύριος (Αρκαδίας) και 4ος ο κ.  Θεοχάρης (Θεσσαλίας).

Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Τάχατο, Ελευθεριάδη, Ντιαλόσι των Τρικάλων και Γκαρθία, Καπνίδη της Ξάνθης.

ΑΟ Τρίκαλα (Σούλης Παπαδόπουλος (*): Γιακουμής, Τάχατος, Νιάρος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Ελευθεριάδης (79’ Αλμπάνης), Σταματής (83’ Ντιαλόσι), Πέλκας (90’ Πανίδης), Ευθυμίου

(*) Στον πάγκο ήταν ο Μπάμπης Μπακαρός αφού ο προπονητής των Τρικάλων είναι σε καραντίνα

Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές):  Ίτσο, Γκαρθία, Μικελτάντζε (74’ Καπνίδης), Τάτος, Πέτροβιτς, Μπριλάντε, Βέρκερ, Σιατραβάνης (82’ Τεσίγια), Σρόιεν (46’ Θανάσης Παπάζογλου), Αναστάσιος Παπάζογλου(57’ λ.τρ. Τσαμούρης), Δημούτσος (82’ Ντίνας)

Πηγή: sportrikala.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia