2ο Κύπελλο Ελλάδος CHEERLEADING 2019 στα Τρίκαλα! (video)

Η καρδιά του CHEERLEADING χτυπά στα Τρίκαλα, όπου το διήμερο 23 & 24 Μαρτίου διεξάγεται το 2ο Κύπελλο Ελλάδος CHEERLEADING 2019, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο επί της Κατσιμήδου. Το σπουδαίο γεγονός συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία CHEERLEADING και ο Αθλητικός σύλλογος Έυαθλοι που κατέβαλλαν τεράστιες προσπάθειες για την άρτια εκδήλωση!

Σήμερα Σάββατο από τις 10.00 ως τις 18.00 διδάχθηκαν οι αγωνιστικές χορογραφίες (σεμινάρια) από διεθνείς προπονητές στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, οι οποίες είναι μόνο για τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες. Αργότερα το απόγευμα ξεκίνησε η παρέλαση των αθλητών μπροστά στο Δημαρχείο Τρικάλων και κατέληξε στην κεντρική πλατεία. Εκεί έγινε ένα cheer flash mob ακολούθησε party!

Την Κυριακή 24 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγώνες στο Δημοτικό Κλειστό
Γυμναστήριο. Ώρα έναρξης: 10.00 με παράταξη στο ταπί όλων των αθλητών ενώ στις 17.00 θα πραγματοποιηθούν οι απονομές όλων των κατηγοριών και θα πέσει η αυλαία του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος Cheerleading !
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν αυτό το υπερθέαμα! Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι που προσπαθεί να παρουσιάσει το άθλημα στην πόλη των Τρικάλων. Άλλωστε από την προηγούμενη χρονιά οι Εύαθλοι έχουν σημειώσει τεράστιες επιτυχίες στο συγκεκριμένο άθλημα.

Τα αθλήματα freestyle pom, cheer hip hop και cheer jazz θα έχουν την τιμητική τους και οι 15 σύλλογοι απ΄όλη τη Ελλάδα με κυρίαρχο μότο τους το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό για τη νίκη. Επίσης μέσω διοργάνωσης θα αναδειχτεί η « CHEERLEADER OF THE YEAR »
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιεφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.
Επιπλέον σημαντική βοήθεια προσέφεραν οι μεγάλοι υποστηρικτές των αγώνων οι οποίοι είναι: JACOBS espresso, HERBALIFE (Ανεξάρτητοι συνεργάτες Γιάννης Γουλόπουλος), LaserSkin solutions(Mαρία Νίκου), Decor Samaras, Αφοι Γ. Παπαθανασίου , Ακαδημία Χορού Τρικάλων- TDA (Γιούλια Πεταράκη), Παιδικές Κατασκηνώσεις ‘Mountain Camp’.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia