2 στα 2 για τον Ασκληπιό το Σαββατοκύριακο

Συνεχίζoντας τις καλες εμφανίσεις η γυναικεία ομάδα του Ασκληπιού , κέρδισε με 3-0 και την ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας  για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής βόλλευ γυναικών . 

Ο αγώνας ήταν στην αρχή αρκετά ισοροπημένος άλλα στην πορεία του η ομάδα του Ασκληπιού ανεβάζοντας την απόδοση της δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο της και πήρε την νίκη . 

Τα σετ : 25-21 , 25-15 , 25-23 

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : ( Προπονητής Δημήτρης Ιόφσεφ ) Μουζακιάρη Μαρία , Γιάτσιου Ιλιάνα , Δύντσικου Δήμητρα , Τζήμα Ελεάνα , Κόκκαλη Αλ. , Κόκκαλη Στ. , Πορφύρη Μαγδαληνή , Μπορίτσι Κατερίνα , Τσιλίκα Μαρία Σοφία , Παπαγιάννη Θώμη , Χαλιβίδου Μαρίνα , Γούλα Ναυσικά , Καναρίδου Νατάσσα Τερζή Μαρία . 

Πρίν την έναρξη του αγώνα η Διοίκηση του Ασκληπιού οργάνωσε ένα event συμβάλοντας και ο σύλλογος στην καμπάνια για την  ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ θέλοντας να δείξει κι αυτός με την σειρά του πόσο ευαισθητοποιημένος είναι σε τέτοια θέματα . 

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ 

Την Κυριακή οι Νεάνιδες του Ασκληπιού είχαν εύκολο έργο απέναντι στον Εθνικό Λάρισας κερδίζοντας τον με 3-0 σετ . 

Το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία για τον κόουτς Δημήτρη Ιόφτσεφ και χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεση του και να βγάλει τα συμπεράσματα του . 

Τα 2 πρώτα σετ κύλισαν φυσιολογικά γαι τον Ασκληπιό και το 3ο έκανε δοκιμές στα σχήματα με αποτέλεσμα να τελειώσει με 25-23 . Για τον Ασκληπιό : (προπονητής Ιόφσεφ Δημήτης Κόκκαλ Αλεξάνδρα , Παπαγιάννη Θώμη , Κόκκαλ Στέλλα , Γουλα Ναυσικά, Πορφύρη Μαγδαληνή , Τσιλίκα Μαρία Σοφία ,Μπορίτσι Κατερίνα , Χαλιβίδου Μαρίνα , Καρακούση Βέρα , Ζαμπούρα Γεωργία ,Αλεστά Κατερίνα Τζιώκα Ευγενία , Κούτσικου Σοφία . 

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia