ΕλλάδαΆρση μέτρων : Επεισόδια στην Αγία Παρασκευή μεταξύ νεαρών και αστυνομίας για πάρτι με μπύρες

Ένταση ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όταν ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε σε πλατεία της περιοχής, προκειμένου να κάνει πάρτι με μπύρες και μουσική. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο μετέβησαν άνδρες των ΜΑΤ και υπήρξε ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων και των αστυνομικών. Η συγκέντρωση έγινε αμέσως αντιληπτή από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ζήτησαν να διαλυθεί το πλήθος, καθώς παραβίαζε τους κανόνες περί συγχρωτισμού, στην προσπάθεια να επιστρέψει η κοινωνία σε μία κανονικότητα, διατηρώντας παράλληλα...

Ένταση ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όταν ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε σε πλατεία της περιοχής, προκειμένου να κάνει πάρτι με μπύρες και μουσική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο μετέβησαν άνδρες των ΜΑΤ και υπήρξε ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων και των αστυνομικών.

Η συγκέντρωση έγινε αμέσως αντιληπτή από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ζήτησαν να διαλυθεί το πλήθος, καθώς παραβίαζε τους κανόνες περί συγχρωτισμού, στην προσπάθεια να επιστρέψει η κοινωνία σε μία κανονικότητα, διατηρώντας παράλληλα τη διασπορά του νέου κοροναϊού σε χαμηλά επίπεδα.

Οι αστυνομικοί δέχτηκαν πέτρες και μπουκάλια από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι παρέμειναν στην πλατεία φωνάζοντας συνθήματα για αρκετή ώρα.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές δυνάμεις φέρεται να έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών.

in.gr

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.