ΕλλάδαΈΚΤΑΚΤΟ – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας

 Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ιουλιανού, μετά από αναφορά στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής, τηλεφώνησε στο «100» και ενημέρωσε ότι ένας γείτονας από την απέναντι πολυκατοικία άνοιξε πυρ προς την πλευρά του. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στον τοίχο του μπαλκονιού υπήρχε οπή -πιθανότατα από βολίδα αεροβόλου όπλου-. Ο γείτονας, ωστόσο, που...

 Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ιουλιανού, μετά από αναφορά στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής, τηλεφώνησε στο «100» και ενημέρωσε ότι ένας γείτονας από την απέναντι πολυκατοικία άνοιξε πυρ προς την πλευρά του. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στον τοίχο του μπαλκονιού υπήρχε οπή -πιθανότατα από βολίδα αεροβόλου όπλου-.

Ο γείτονας, ωστόσο, που φέρεται να πυροβόλησε έχει ταμπουρωθεί στο διαμέρισμα του και δεν απαντά στους αστυνομικούς. Επί τόπου έχει σπεύσει και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα σε λίγο…

reader.gr

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.