Έφερναν χιλιάδες φιάλες ποτών από την Βουλγαρία και τις «ελληνοποιούσαν»

Συνελήφθησαν στους Αγίους Αναργύρους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων-Καματερού, δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 37 ετών και ένας 58χρονος Βούλγαρος, για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών, πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού Κώδικα.

Κατασχέθηκαν 5.094 φιάλες ποτών, πλήθος ετικετών επώνυμων μαρκών καθώς και ένα Ι.Χ. φορτηγό
Ειδικότερα οι δράστες εντοπίσθηκαν να εκφορτώνουν αλκοολούχα ποτά από σταθμευμένο φορτηγό και να τα τοποθετούν εντός αποθήκης που λειτουργούσε και ως παράνομο συσκευαστήριο οινοπνευματωδών ποτών.

Όπως διαπιστώθηκε οι συλληφθέντες χρησιμοποιώντας ειδικά διαλυτικά υγρά, αποκολλούσαν τις ετικέτες από τις φιάλες ποτών που έφεραν επιγραφές Βουλγαρίας και τις αντικαθιστούσαν με επιγραφές Ελληνικές.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στον αποθηκευτικό χώρο και στο φορτηγό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5.094 φιάλες αλκοολούχων ποτών που έφεραν ενδείξεις προέλευσης Βουλγαρίας, πλήθος αυτοκόλλητες ετικέτες από διάφορες μάρκες επώνυμων αλκοολούχων ποτών με ελληνικές ενδείξεις, 6 κοπίδια-ξύστρες και δύο πλαστικά μπουκάλια διαλυτικών υγρών, κενά περιεχομένου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
news247

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia