ΕλλάδαΒελόπουλος: Κατά της χρήσης μάσκας από παιδιά κάτω των 12 ετών

Κατά της χρήσης μάσκας από παιδιά κάτω των 12 ετών εμφανίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Βουλή επικαλούμενος όπως είπε «μελέτες ειδικών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας». «Είμαστε απέναντι στην χρήση μάσκας σε παιδιά κάτω από 12 ετών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατά την συζήτηση που διεξάγεται σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στην Ολομέλεια για την πανδημία. Ο ίδιος εμφανίστηκε προβληματισμένος και για τα εμβόλια. Αναφερόμενος σε δηλώσεις της Επιτρόπου Υγείας Στέλλας Κυριακίδου είπε...

Κατά της χρήσης μάσκας από παιδιά κάτω των 12 ετών εμφανίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Βουλή επικαλούμενος όπως είπε «μελέτες ειδικών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας».

«Είμαστε απέναντι στην χρήση μάσκας σε παιδιά κάτω από 12 ετών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατά την συζήτηση που διεξάγεται σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στην Ολομέλεια για την πανδημία.

Ο ίδιος εμφανίστηκε προβληματισμένος και για τα εμβόλια. Αναφερόμενος σε δηλώσεις της Επιτρόπου Υγείας Στέλλας Κυριακίδου είπε «η επίτροπος αναφερόμενη στην εμβόλιο της AstraZeneca μίλησε για «επιμερισμό του κινδύνου». Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η εταιρία που βγάζει το εμβόλιο επιμερίζει τον κίνδυνο; Υπάρχει κανείς που θα αφήσει το παιδί του ή τον εαυτό του να επιμεριστεί τον κίνδυνο;».

aftodioikisi.gr

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.