ΕλλάδαΔείτε τον E.T. να επιστρέφει για τις γιορτές μετά από 37 χρόνια! (video)

Ο πολυαγαπημένος εξωγήινος επιστρέφει σε ένα διαφημιστικό φιλμ για να συναντήσει τον παλιό φίλο του Έλιοτ ο οποίος τώρα είναι μεσήλικας πλέον και με δική του οικογένεια.

Μετά από τέσσερις δεκαετίες σχεδόν, ο Ε.Τ., ο διάσημος εξωγήινος χαρακτήρας της ομώνυμης ταινίας του Σπίλμπεργκ επιστρέφει στα παλιά επίγεια λημέρια του, πρωταγωνιστώντας σε διαφήμιση τηλεοπτικής πλατφόρμας που ανήκει στον τηλεπικοινωνιακό κολοσσό Comcast.

Στο διαφημιστικό φιλμ που έχει τίτλο “A Holiday Reunion” πρωταγωνιστεί ο Χένρι Τόμας που επιστρέφει κι αυτός στο ρόλο του Έλιοτ, ο οποίος τώρα είναι μεσήλικας πλέον και με δική του οικογένεια, μοιάζει πάντως να εξακολουθεί να ζει στα ίδια προάστια που υπήρξαν το σκηνικό για την ταινία του Σπίλμπεργκ.

Επιστρέφει επίσης και η εμβληματική μουσική υπόκρουση του Τζον Γουίλιαμς στο διαφημιστικό αυτό σποτ για την που έκανε ντεμπούτο στο δίκτυο NBC κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής Παρέλασης της Ημέρας των Ευχαριστηρίων στη Νέα Υόρκη, και θα συνεχίσει να προβάλλεται ανά τον κόσμο καθ΄ όλη την περίοδο των γιορτών μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Lifo.gr

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia