ΕλλάδαΔώρα υψηλού συμβολισμού στο Δαμάσι

Στο Δαμάσι το Μ. Σάββατο ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας πρόσφερε δύο ποδήλατα, δύο λάπτοπ και ένα τάμπλετ σε παιδιά της περιοχής που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
Τα δώρα αυτά στάλθηκαν από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, ως συμβολική έμπρακτη στήριξη προς τους πραγματικούς μαχητές της ζωής.
Οι γονείς και τα παιδιά ευχαρίστησαν μέσω του Δημάρχου τον Πρωθυπουργό για την προσφορά αυτή.Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ανέφερε:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά την έμπρακτη στήριξη του στην περιοχή μας όπως και τις ευαισθησίες του. Έτσι μετά την μεσολάβηση του για την ανέγερση ενός νέου σχολείου στο Δαμάσι, απέστειλε δώρα για παιδιά της περιοχής μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Είναι μια κίνηση υψηλού συμβολισμού που δίνει δύναμη και κουράγιο στους πραγματικούς μαχητές της ζωής. Με μεγάλη χαρά λοιπόν παρέδωσα τα δώρα αυτά. Ως Δήμος Τυρνάβου παραμένουμε σταθερά δίπλα στους σεισμοπαθείς, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της ζωής τους.»

Πηγή: larissanet.gr

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia