ΕλλάδαΕπίθεση σε φωτορεπόρτερ από «αρνητή της μάσκας» καταγγέλλει η ΕΦΕ

Πισώπλατη επίθεση από άτομο που συμμετείχε σε διαμαρτυρία ενάντια στις μάσκες και το lockdown, στη Θεσσαλονίκη, δέχτηκε φωτορεπόρτερ σύμφωνα με καταγγελία της ΕΦΕ.

Η Ένωση των φωτορεπόρτερ καταγγέλλει ότι «μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των “αρνητών του lockdown” στη Θεσσαλονίκη, η οποία και κατέληξε σε μικρής διάρκειας επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις, φωτορεπόρτερ δέχθηκε πισώπλατη επίθεση από διαμαρτυρόμενο. Ευτυχώς ο φωτορεπόρτερ κατάφερε να αντιδράσει με αποτέλεσμα, η γροθιά του διαμαρτυρόμενου να τον βρει στο πλάι του κεφαλιού και όχι στο κέντρο».

Η ΕΦΕ σημειώνει ότι λίγα λεπτά πριν «εθεάθη στο έδαφος καμεραμάν τον οποίο οι αρνητές τον χτύπησαν με κλωτσιές».

Η Ένωση σχολιάζει την πολιτική ταυτότητα των διαδηλωτών, σημειώνοντας πως «η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων ήταν μέλη ακροδεξιών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης (ή τουλάχιστον η οργάνωση της συγκέντρωσης), οι οποίοι κρύβονται κάθε φορά πίσω από κάποια άρνηση που βρίσκει κοινό (κατά της συμφωνίας Πρεσπών, κατά της μάσκας, κατά του lockdown κοκ). Επικαλούνται την ελευθερία της έκφρασης αλλά χτυπούν συστηματικά τους αγγελιοφόρους της ελευθερίας αυτής, τους εργαζόμενους των ΜΜΕ».

Πηγή: larissanet.gr

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.