ΕλλάδαΚάτσης για Άδωνη: Εκδικήθηκε το Μαξίμου λέγοντας την αλήθεια για τον Τουρισμό

Σχόλιο αναφορικά με την ομολογία του Άδωνη Γεωργιάδη για τη σύνδεση της έκρηξης των κρουσμάτων με το άνοιγμα του τουρισμού, έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, μέσω twitter.

Αναλυτικότερα, o Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε ότι κατά τη γνώμη του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων «εκδικήθηκε το Μαξίμου λέγοντας την αλήθεια για τον Τουρισμό» και το απέδωσε στην «προσπάθεια του ΣΚΑΪ και του κ. Πετρετζίκη να του χρεώσουν την αποτυχία στην πανδημία με τα μέτρα στήριξης».

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέμεινε την προσπάθεια του ΣΚΑΪ και του κ. Πετρετζίκη να του χρεώσουν την αποτυχία στην πανδημία με τα μέτρα στήριξης. Σήμερα εκδικήθηκε το Μαξίμου λέγοντας την αλήθεια για τον Τουρισμό. Όσο και να ανασκευάζει το μήνυμα εστάλη. Πανικός! (Γνώμη μου)», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσής.

Υπενθυμίζεται ότι μια ημέρα πριν τη δημόσια παραδοχή του, ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε στον ΣΚΑΪ σε αντιπαράθεση με τον Άκη Πετρετζίκη για τις ρυθμίσεις στην εστίαση, όπου ομολογουμένως βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.