ΕλλάδαΚορονοϊός: Αιωνόβιος οπαδός της Λίβερπουλ βετεράνος του Β’ Π.Π. νίκησε τον Covid-19

Ενας φίλος της Λίβερπουλ που σε λίγους μήνες θα γίνει 100 ετών, ο οποίος είχε πολεμήσει τους Γερμανούς, βγήκε από το νοσοκομείο, νικώντας τον θανατηφόρο ιό. Τον ερχόμενο Ιούλιο ο Αλμπερτ Τσέιμπερς θα μπορέσει να σβήσει τα 100 κεράκια από την τούρτα της ζωής του. Οπαδός της Λίβερπουλ από μικρό παιδί και αφού επιβίωσε ως στρατιώτης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατάφερε να ξεγελάσει για ακόμα μία φορά τον θάνατο, βγαίνοντας νικητής και από τη μάχη...

Ενας φίλος της Λίβερπουλ που σε λίγους μήνες θα γίνει 100 ετών, ο οποίος είχε πολεμήσει τους Γερμανούς, βγήκε από το νοσοκομείο, νικώντας τον θανατηφόρο ιό.

Τον ερχόμενο Ιούλιο ο Αλμπερτ Τσέιμπερς θα μπορέσει να σβήσει τα 100 κεράκια από την τούρτα της ζωής του. Οπαδός της Λίβερπουλ από μικρό παιδί και αφού επιβίωσε ως στρατιώτης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατάφερε να ξεγελάσει για ακόμα μία φορά τον θάνατο, βγαίνοντας νικητής και από τη μάχη με τον κορονοϊό. Η ιστορία του αιωνόβιου φίλου των Reds αφήνει μία νότα αισιοδοξίας στη μάχη κατά της πανδημίας του Covid-19.

gazzetta.gr

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.