ΕλλάδαΚορονοϊός: Σε καραντίνα 11 αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη

Σε καραντίνα τέθηκαν 11 αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη από χτες, Κυριακή 9 Αυγούστου. Οι αστυνομικοί τέθηκαν σε καραντίνα όταν δύο εξ αυτών βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο του , οι υπόλοιποι εννέα αστυνομικοί έπρεπε να τεθούν σε καραντίνα επειδή ήρθαν σε επαφή με τους δύο αρχικούς. «Πρόκειται για μάχιμους αστυνομικούς», ανέφερε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης. Επιπλέον, ο ίδιος τόνισε πως δεν έχουν γίνει τεστ από τον ΕΟΔΥ...

Σε καραντίνα τέθηκαν 11 αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη από χτες, Κυριακή 9 Αυγούστου.

Οι αστυνομικοί τέθηκαν σε καραντίνα όταν δύο εξ αυτών βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο του , οι υπόλοιποι εννέα αστυνομικοί έπρεπε να τεθούν σε καραντίνα επειδή ήρθαν σε επαφή με τους δύο αρχικούς.

«Πρόκειται για μάχιμους αστυνομικούς», ανέφερε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης. Επιπλέον, ο ίδιος τόνισε πως δεν έχουν γίνει τεστ από τον ΕΟΔΥ σε όλους τους συναδέλφους των αστυνομικών οι οποίοι είναι σε καραντίνα στις οικίες τους.

dikaiologitika.gr

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.