Κύπρια βγάζει χιλιάδες ευρώ πουλώντας το μητρικό της γάλα σε άντρες μποντιμπίλντερ

Μια μητέρα 2 παιδιών βγάζει πολλά χρήματα πουλώντας το μητρικό γάλα της σε άντρες στο διαδίκτυο, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι τους βοηθάει να χτίσουν μυς.

Η 24χρονη Ραφαέλα Λάμπρου από την Κύπρο γέννησε τον γιο της, Άγγελο, πριν από 7 μήνες. Το μητρικό γάλα που παρήγαγε ήταν πάρα πολύ και δεν είχε που να το αποθηκεύσει.

Από τότε έχει στείλει πάνω από 500 λίτρα μητρικού γάλακτος σε άγνωστους άντρες και έχει βγάλει περίπου 5.000 ευρώ.

Αρχικά, η 24χρονη ανέφερε ότι έδινε το μητρικό γάλα της σε γυναίκες που δυσκολεύονταν να παράξουν το δικό τους.

Αργότερα, άρχισαν να την προσεγγίζουν άντρες για το μητρικό γάλα της και εκείνη άρχισε να τους το πουλάει.

«Γέννησα τον γιο μου πριν από 7 μήνες. Είχα πολύ γάλα και σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να το αποθηκεύσω κάπου. Ωστόσο, μαζεύτηκε τόσο πολύ γάλα που δεν χώραγε στο ψυγείο», ανέφερε η Ραφαέλα.

«Κάποια στιγμή ρώτησα μερικές μητέρες που ήξερα ότι δυσκολεύονταν να παράξουν γάλα για τα μωρά τους αν θέλουν να τους δώσω το δικό μου. Μου άρεσε πολύ που τις έβλεπα χαρούμενες και είχα βοηθήσει εγώ σε αυτό», πρόσθεσε.

Αρχικά, η Ραφαέλα έβγαζε 2 λίτρα γάλα την ημέρα και το έδινε δωρεάν σε άλλες μαμάδες. Ωστόσο, στην πορεία έλαβε κάποια αιτήματα από άντρες που ήθελαν το γάλα της και αποφάσισε να τους το πουλήσει.

Η Ραφαέλα μαζί με τον σύζυγό της, Άλεξ.

«Στην αρχή μου ζητούσαν το γάλα μου για να φτιάξουν μυς και μετά για διάφορα φετίχ. Ήταν λίγο περίεργο να δίνω το μητρικό μου γάλα σε άντρες για φετιχιστικούς λόγους, αλλά εφόσον δεν μου ζητούσαν να τους δείχνω κάποιο άλλο σημείο του σώματός μου δεν έχω κανένα πρόβλημα», ανέφερε η Ραφαέλα.

Η Ραφαέλα δεν είναι σίγουρη για το πόσο ακόμα θα συνεχίσει να πουλάει το μητρικό της γάλα, αλλά ανέφερε ότι ο άντρας της ήταν πολύ υποστηρικτικός.

Τώρα, η Ραφαέλα θηλάζει κατά παραγγελία και στέλνει το γάλα της σε άντρες σε όλο τον κόσμο.

Koita Magazine

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia