ΕλλάδαΤον μαχαίρωσαν και έβαλαν φωτιά στο σπίτι για να καλύψουν τα ίχνη τους

Έρευνα διεξάγεται από αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής σε ένα σπίτι στο Πέραμα όπου βρέθηκε νεκρός ένας 81χρονος άνδρας. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο άνδρας είχε τραύματα στον λαιμό, που είχαν προκληθεί πιθανώς από μαχαίρι κι έτσι το τμήμα ανθρωποκτονιών ανέλαβε την εξιχνίαση της υπόθεσης. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο δράστης ή οι δράστες, που το κίνητρό τους ήταν προφανώς η ληστεία, καθώς το σπίτι ήταν ανάστατο, πάλεψαν με τον ιδιοκτήτη, ο...
Τον μαχαίρωσαν και έβαλαν φωτιά στο σπίτι για να καλύψουν τα ίχνη τους

Έρευνα διεξάγεται από αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής σε ένα σπίτι στο Πέραμα όπου βρέθηκε νεκρός ένας 81χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο άνδρας είχε τραύματα στον λαιμό, που είχαν προκληθεί πιθανώς από μαχαίρι κι έτσι το τμήμα ανθρωποκτονιών ανέλαβε την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο δράστης ή οι δράστες, που το κίνητρό τους ήταν προφανώς η ληστεία, καθώς το σπίτι ήταν ανάστατο, πάλεψαν με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος φέρεται να αντιστάθηκε και προχώρησαν στην δολοφονία του, ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο σπίτι για να φανεί ότι επρόκειτο για πυρκαγιά. Ηλπιζαν δε, να απανθρακωθεί το πτώμα του ηλικιωμένου και να μην βρεθούν ίχνη, όμως η φωτιά δεν επεκτάθηκε καθώς η Πυροσβεστική έδρασε άμεσα.

dikaiologitika.gr

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.