ΕλλάδαΤον συνέλαβαν με 100 κιλά κάνναβη και… του έκοψαν και πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση

Με 100 κιλά κάνναβη στην κατοχή του βρέθηκε να κυκλοφορεί ένας οδηγός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τις χειροπέδες στα χέρια, του επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης. Ο 58χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής των Βαΐων (12.04.2020) στη διάρκεια ελέγχου από την Τροχαία Λητής, κοντά στο σταθμό διοδίων Ανάληψη. Στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν 100 κιλά κάνναβη συσκευασμένα σε 11 δέματα, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο. Παράλληλα, επιβλήθηκε,...
Τον συνέλαβαν με 100 κιλά κάνναβη και… του έκοψαν και πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση | in.gr

Με 100 κιλά κάνναβη στην κατοχή του βρέθηκε να κυκλοφορεί ένας οδηγός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τις χειροπέδες στα χέρια, του επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης.

Ο 58χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής των Βαΐων (12.04.2020) στη διάρκεια ελέγχου από την Τροχαία Λητής, κοντά στο σταθμό διοδίων Ανάληψη.

Στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν 100 κιλά κάνναβη συσκευασμένα σε 11 δέματα, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο.

Παράλληλα, επιβλήθηκε, επίσης, πρόστιμο 300 ευρώ για παράβαση της ΚΥΑ περί απαγόρευσης μετακίνησης.

in.gr

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.