Άγιο Όρος – Σώοι οι δύο προσκυνητές που αγνοούνταν

Ζωντανοί εντοπίστηκαν πριν από λίγη ώρα στο Άγιο Όρος οι δύο Ουκρανοί προσκυνητές οι οποίοι αγνοούνταν. Όπως ανέφεραν στους άνδρες της πυροσβεστικής έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω της ομίχλης.

Πρόκειται για δύο άτομα ομάδας ουκρανών προσκυνητών, οι οποίοι απροπροσανατολίστηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή.

Οι δύο προσκυνητές εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Όρους και του αστυνομικού σταθμού Μεγίστης Λαύρας κοντά σε σκήτη της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας και είναι καλά στην υγεία τους. Έχουν μεταφερθεί στο ρουμανικό μοναστήρι προκειμένου να τους παρασχεθούν πρώτες βοήθειες, καθώς είναι καταπονημένοι από την πολύωρη περιπέτειά τους.

Χάθηκαν στην ορειβασία

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας voria.gr, οι αγνοούμενοι εντάσσονταν σε ομάδα εννέα ατόμων που ανέβηκε στον Άθωνα.

Κατά τη διάρκεια της κατάβασής τους, όμως, τα δύο άτομα έμειναν πίσω. Όταν οι υπόλοιποι αντιλήφθηκαν την απουσία τους, επέστρεψαν για να τους βρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πηγή: in.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia