Αλεξανδρούπολη: Εικόνες – σοκ από το σημείο του δυστυχήματος – Είχαν στοιβάξει 12 άτομα στο μοιραίο ΙΧ

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το φοβερό τροχαίο που συνέβη στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Αρδανίου Αλεξανδρούπολης, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο επτά ατόμων και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων πέντε

Στις εικόνες που κατέγραψε το e-evros.tv φαίνονται τα συντρίμμια του ΙΧ αυτοκινήτου μέσα στο οποίο είχαν στοιβαχτεί 12 μετανάστες!

Μεταξύ των πέντε τραυματιών ο ένας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο ένας εκ των πέντε τραυματιών.

Οι άλλοι τέσσερις τραυματίες, σύμφωνα με στοιχεία του νοσηλευτικού ιδρύματος, νοσηλεύονται στις χειρουργικές κλινικές.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 648ο χλμ της Εγνατίας Οδού Κήπων-Ηγουμενίτσας, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα 12 άτομα, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή στις 4 Αυγούστου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μεταναστών, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.

Σημειώνεται η ταυτότητα των θυμάτων παραμένει ακόμα επισήμως άγνωστη, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο πολίτη.

Με πληροφορίες από thesstoday.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

in.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia