Β. Κικίλιας: 500.000 εμβολιασμοί μέχρι αυτό το Σάββατο στη χώρα

Δύο φορητές Μ.Ε.Θ. πρωτοποριακής τεχνολογίας εγκαινίασε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας πριν από λίγο στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αποτελούν δωρεά ιδιωτών και όπως τόνισε ο κ. Κικίλιας θα λειτουργήσουν άλλες δύο στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος και δύο ακόμη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο.

Εξερχόμενος από το νοσοκομείο ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι «μέχρι αυτό το Σάββατο θα έχουν διενεργηθεί στη χώρα 500.000 εμβολιασμοί. Ξεκινώ με αυτό γιατί αυτή είναι η κινητήριος δύναμη για όλους μας, για τους γιατρούς, για τους νοσηλευτές, για τους πολίτες. Βλέπουμε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση τους συμπολίτες μας μεγάλης ηλικίας να προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα, και εδώ που βρισκόμαστε αλλά και στα υπόλοιπα κέντρα. Όσο θα αυξάνονται οι ροές των εμβολίων θα είμαστε σε καλύτερη θέση να διαχειριστούμε την πανδημία».
Ο υπουργός εξήρε το έργο των υγειονομικών και τόνισε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν στο χώρο της υγείας. Ο υπουργός Υγείας επισκέπτεται από το πρωί υγειονομικές δομές της Θεσσαλονίκης ξεκινώντας από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το Κέντρο Υγείας Τούμπας, που λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο και στη συνέχεια το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

aftodioikisi.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia