Δομοκός: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας αλλοδαπού

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας αλλοδαπού που διαπράχθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον Δομοκό Φθιώτιδας.

Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας ομοεθνής του, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ο συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του θύματος.

Το χρονικό της εξιχνίασης

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο δράστης φιλοξενούταν από το θύμα σε καλύβα στην ανωτέρω περιοχή. Όπως προέκυψε, μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι και στη συνέχεια μετέφερε τη σορό του θύματος, που είχε καλύψει με κουβέρτα, με τη χρήση καροτσιού μεταφοράς προϊόντων, εντός πυκνής βλάστησης (πουρνάρια), σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από την καλύβα.

Ακολούθως, επιχείρησε να εξαφανίσει αντικείμενα και είδη ένδυσης του θύματος, τα οποία έφεραν κηλίδες αίματος, απορρίπτοντας αυτά σε διαφορετικά σημεία και επιχειρώντας να τα κάψει, ενώ αποχώρησε πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας (1-1-2021) από την περιοχή, με προορισμό την Αθήνα.

Γίνεται μνεία ότι ο συλληφθείς εντοπίσθηκε πρωινές ώρες σήμερα στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Αλλοδαπών Αττικής, όπου είχε μεταβεί αυτοβούλως, με σκοπό την οικειοθελή αποχώρηση για τη χώρα καταγωγής του.

Ο δράστης υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου εντοπίσθηκε η σορός του θύματος, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα και τα είδη ένδυσης που είχε επιχειρήσει να εξαφανίσει.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia