Εικόνες ντροπής στην μαθητική παρέλαση στην Ν.Φιλαδέλφεια.

Όταν αλιεύσαμε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν από το διαδίκτυο,αδυνατούσαμε να πιστέψουμε ότι είναι αληθινά,και προς στιγμήν πιστέψαμε ότι είναι προϊόντα μοντάζ κάποιου αρρωστημένου μυαλού!

Δυστυχώς όμως πρόκειται για πραγματικές φωτογραφίες που δημοσίευσε μια τοπική ιστοσελίδα της Ν.Φιλαδέλφειας και Ν.Χαλκηδόνας και συμπεριλαμβάνονται σε άρθρο για την χτεσινή μαθητική παρέλαση στην Ν.Φιλαδέλφεια!

Με μεγάλη μας αγανάκτηση τα δημοσιεύουμε και απευχόμαστε να δούμε τόσο προσβλητικές εικόνες ξανά,από παιδιά που πρέπει να τιμούν τους προγόνους και την ιστορία τους και πραγματικά-όσο και να προσπαθούμε-δεν μπορούμε να βρούμε την ελάχιστη δικαιολογία για την πράξη τους αυτή.

Rafina Pikermi News

Την… παρωδία παρέλασης σχολίασε μέσω Facebook και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος. Σε μια ανάρτηση γεμάτη οργή, έγραψε: «Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia