Κορονοϊός – Θήβα: σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές

Εκτέθηκαν σε κρούσμα θετικό στον κορονοϊό. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το περιστατικό .

Σε καραντίνα έχουν τεθεί 12 μέλη του προσωπικού του Νοσοκομείου Θήβας, μετά από έκθεσή τους σε κρούσμα θετικό στο κορονοϊό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από τον διοικητή του νοσοκομείου, κ. Χροναίο, αποφασίστηκε να τεθούν σε καραντίνα, βάσει οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Υγείας (ΕΟΔΥ), 6 γιατροί, 4 νοσηλευτές και 2 τραυματιοφορείς από το νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Θήβας έφτασε μια ασθενής με επιληπτική κρίση, η οποίας δεν ήταν ύποπτο κρούσμα.

Η γυναίκα το πρωί μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκεί της έγινε τεστ για κορονοϊο, το οποίο βγήκε θετικό. Η γυναίκα νοσηλεύεται, ενώ για προληπτικούς λόγους 12 μέλη του προσωπικού του Νοσοκομείου Θήβας είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν έχουν συμπτώματα.

Θα τους γίνει τεστ σε 3 ημέρες όπως προβλέπεται, ενώ γίνεται απολύμανση του χώρου και του αξονικού τομογράφου στα ΤΕΠ όπου κινήθηκε η γυναίκα η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

ant1news.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia