Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε μετά τις 18:00 το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όταν ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε αποθήκη τροφίμων, στο βιοτεχνικό πάρκο Νεοχωρούδας, πολύ κοντά στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς.

Σύμφωνα με το GRTimes, χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα εγκαταστάσεων παραδόθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν ολοσχερώς παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στο σημείο έφτασαν 30 πυροσβέστες και 12 οχήματα…

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, μέσα στην αποθήκη την ώρα που ξέσπασε η φωτιά υπήρχαν υπάλληλοι που εργαζόταν, όμως πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί μέχρι στιγμής.

Από το εσωτερικό των εγκαταστάσεων ακούγονταν μικροεκρήξεις, ενώ η οροφή σε ορισμένα σημεία έχει καταρρεύσει.

Σύμφωνα με το GRTIMES, λίγο μετά τις 21.00 κατάφεραν οι πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη φωτιά, να τη θέσουν υπό έλεγχο. Όπως είπε ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νομού Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Κοσμίδης,  στις προσπάθειες κατάσβεσης συνέδραμαν και υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας.

Να σημειωθεί πάντως, πως η καταστροφή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας που απασχολεί δεκάδες υπαλλήλους και συνεργάτες είναι σχεδόν ολοκληρωτική, την στιγμή που ένα μεγάλο μέρος των εγκαταστάσεων αυτών, κατασκευάστηκε μόλις πέρσι στην περιοχή.

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 18:00 σε μία περιοχή της αποθήκης και επεκτάθηκε πάρα πολύ γρήγορα στους υπόλοιπους χώρους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία τεράστια εστία που άρχισε να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμα της.

Πηγή: newsit.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia