Στην… άκρη του ονείρου ταξίδεψαν οι Ενώσεις Αστυνομικών. (φωτ.)

Υπαλλήλων Αθηνών και Πειραιά τους μικρούς τους φίλους 

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019, η παιδική Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση «Ως την άκρη του ονείρου» της Κέλλυς Σταμουλάκη, στο θέατρο Νέος Ακάδημος στην Αθήνα. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε και φέτος, από τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Πειραιά, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, οι οποίοι αποχώρησαν από το θέατρο, με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους.

   Το καλωσόρισμα ανέλαβαν ο Τρικαλινός Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κ. Χύτας Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πειραιά κ. Λιότσος Σπυρίδων, ευχόμενοι για το νέο έτος 2020 το πολυτιμότερο αγαθό, που είναι η υγεία. Διότι όταν είμαστε υγιείς μπορούμε να χαμογελάμε, να χαιρόμαστε, να ελπίζουμε, να προσδοκούμε, να διεκδικούμε. Ευχήθηκαν επίσης το νέο έτος 2020 να είναι ένα έτος αναίμακτο για την Ελληνική Αστυνομία και κυρίως για τον εργαζόμενο αστυνομικό.

Η παράσταση αφιερώθηκε σε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι εξαιτίας της φύσης του επαγγέλματος, δεν κατόρθωσαν να περάσουν τις ημέρες των εορτών μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά ήταν επιφορτισμένοι στο καθήκον και την προστασία του έννομου αγαθού της ζωής, της τιμής και της περιουσίας των πολιτών.

   Για ακόμα μια χρονιά θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Αllou fun park για την εκπτωτική προσφορά, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μικροί μας φίλοι, με την επίδειξη της πρόσκλησης στα ταμεία του προαναφερόμενου πάρκου ψυχαγωγίας. Επίσης, ευχαριστούμε τη συνάδελφο – συγγραφέα κα. ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ Ειρήνη για την ευγενική προσφορά των 35 βιβλίων «Το αστέρι της φιλίας»,  βιβλία τα οποία κληρώθηκαν στην ανάπαυλα της παράστασης. Τέλος, τους μικρούς μας φίλους περίμεναν διάφορες εκπλήξεις και εδέσματα.

Το ραντεβού κλείστηκε για τον επόμενο Δεκέμβριο !!!

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους ! 

            Για το Δ.Σ.  της Ένωσης Αθηνών

       Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

      Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κωνσταντίνος 

     Για το Δ.Σ. της Ένωσης Πειραιά

        Ο Πρόεδρος Λιότσος Σπυρίδων

      Η Γενική Γραμματέας Μαλαχια Αργυρώ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia