Φθιώτιδα: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος

Είχε απομακρυνθεί αρκετά μακριά από το ποιμνιοστάσιο του πιθανότατα για να μαζέψει τα ζώα κι έπαθε το κακό. Μεγάλη κινητοποίηση από τους συγχωριανούς του και την Πυροσβεστική Υπηρεσία…

Σε δύσβατη δασική περιοχή , αρκετά μακριά από το ποιμνιοστάσιο του και το χωριό της Άγναντης, βρέθηκε το άψυχο σώμα του 75χρονου κτηνοτρόφου που αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης (7/10).

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν πριν από λίγο, εθελοντές του χωριού με επικεφαλής των Πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννη Παπασταμάτη, που γνωρίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή το βουνό, ενώ στις έρευνες της Αστυνομίας από το βράδυ συνέδραμαν και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ.

Ο 75χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο δάσος σε απόκρημνη περιοχή, όπου πιθανότατα είχε φτάσει για να μαζέψει τα ζώα του. Πιθανότατα από κάποιο παθολογικό αίτιο έχασε τις αισθήσεις του και δεν ήταν κοντά κάποιος να του προσφέρει βοήθεια, ενώ δεν είχε μαζί του και το κινητό του τηλέφωνο.

Τουλάχιστον 3 χιλιόμετρα πιο μακριά εντοπίστηκαν και τα ζώα του για αυτό και οι έρευνες είχαν επεκταθεί σε όλο σχεδόν το βουνό.

Πηγή: larissanet.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia