ΕλλάδαΤεράστιος κροκόδειλος 349 κιλών πιάστηκε στην Αυστραλία

Ένας τεράστιος κροκόδειλος αλμυρού νερού μήκους 4,4 μέτρων και 349 κιλών πιάστηκε σε τουριστικό θέρετρο της Αυστραλίας. Σύμφωνα με το SkyNews ο συγκεκριμένος κροκόδειλος είναι ο μεγαλύτερος που έχει πιαστεί στην περιοχή του ποταμού Φλόρα εδώ και χρόνια.Ο αριθμός των κροκοδείλων αυξάνεται στον τροπικό βορρά της Αυστραλίας, καθώς ο ομοσπονδιακός νόμος τους καθιστά προστατευμένο είδος από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Ο κροκόδειλος αλμυρού νερού, ο οποίος κυνηγήθηκε για το δέρμα του μέχρι τη δεκαετία του 1970, είναι ικανός...

Ένας τεράστιος κροκόδειλος αλμυρού νερού μήκους 4,4 μέτρων και 349 κιλών πιάστηκε σε τουριστικό θέρετρο της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με το SkyNews ο συγκεκριμένος κροκόδειλος είναι ο μεγαλύτερος που έχει πιαστεί στην περιοχή του ποταμού Φλόρα εδώ και χρόνια.Ο αριθμός των κροκοδείλων αυξάνεται στον τροπικό βορρά της Αυστραλίας, καθώς ο ομοσπονδιακός νόμος τους καθιστά προστατευμένο είδος από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Ο κροκόδειλος αλμυρού νερού, ο οποίος κυνηγήθηκε για το δέρμα του μέχρι τη δεκαετία του 1970, είναι ικανός να επικρατήσει σχεδόν απέναντι σε οποιοδήποτε ζώο εισέρχεται στην επικράτειά του – συμπεριλαμβανομένων άλλων θηρευτών όπως οι καρχαρίες.

aftodioikisi.gr

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.